Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εκλογές 2015: Όλες οι λίστες των κομμάτων – Ονόματα υποψηφίων ανά εκλογική περιφέρεια

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λίστες των περισσότερων κομμάτων για τις εκλογές της 25ηςΙανουαρίου 2015. Κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε τα ονόματα των υποψηφίων ανά εκλογική περιφέρεια. Οι λίστες θα ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις.

Παραθέτουμε τις λίστες στα παρακάτω κόμματα (τυχαία σειρά):



ΣΥΡΙΖΑ 

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΟΤΑΜΙ
ΠΑΣΟΚ
ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΚΚΕ
ΔΗΜΑΡ – ΠΡΑΣΙΝΟΙ
ΤΕΛΕΙΑ
ΛΑΟΣ

Οι επίσημοι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα (λίστα)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το Επικρατείας και του νομού Κιλκίς, λόγω διαφωνιών για την υποψηφιότητα Παραστατίδη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄περιφέρεια Αθηνών και στην περιφέρεια Άρτας. Νέα πρόσωπα στην Α’ Αθηνών είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο διευθυντής της «Αυγής» Νίκος Φίλης.
Στην Β΄περιφέρεια Αττικής θα είναι τελικά υποψήφιος ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης.
Σύμφωνα με τον κατάλογο επιβεβαιώνεται ότι η Ραχήλ Μακρή είναι υποψήφια βουλευτής στην Κοζάνη.
Άλλοι νέοι υποψήφιοι:
Κώστας Λαποβίτσας – Ημαθία
Μιχάλης Τρεμόπουλος – ΑΘεσσαλονίκης
Θεοδώρα Τζάκρη – Πέλλας
Θέμης Μουμουλίδης (υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας) – Κοζάνης
Άννα Βαγενά – Λάρισας
Νίνα Κασιμάτη – Β Πειραιά

NΔ: Ανοίγματα σε Αυτοδιοίκηση και άλλους πολιτικούς χώρους – Όλη η λίστα

Ανοίγματα σε άλλους πολιτικούς χώρους αλλά και στην Αυτοδιοίκηση κάνει η ΝΔ στα ψηφοδέλτια της, ενώ η ανανέωση αγγίζει το 55%.
Συγκεκριμένα από το ΠΑΣΟΚ η Άντζελα Γκερέκου(σ.σ. ήταν και υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων) θα είναι υποψήφια στην Κέρκυρα και ο Βασίλης Οικονόμου (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) στην τέταρτη θέση του Επικρατείας, ενώ από τους ΑΝΕΛ  ο Γιώργος Νταβρής θα είναι υποψήφιος στην Άρτα και η Μίκα Ιατρίδη στη Ρόδο. Υποψήφιοι από την Αυτοδιοίκηση θα είναι ο πρώην δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, στη Φθιώτιδα, όπως και ο Κώστας Τζανακούλης πρώην δήμαρχος Λάρισας, στη Λάρισα. Στην Αχαΐα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης και στην Κοζάνη ο Γιώργος Κασαπίδης. Ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα θα υποψήφιος στις Σέρρες. Στον Έβρο ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ Αναστάσιος Δημοσχάκης. Στην Αρκαδία η κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντάρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας. Ο Κώστας Μαρκουίζος, γνωστός ως Ιαβέρης, στη Β΄ Αθηνών, όπου, επίσης, θα είναι υποψήφια η Ντόρα Πετραλιά. Στην Α’ Πειραιά, η Νόνη Δούνια. Ο Θανάσης Λιούτας που είχε κατέβει στις ευρωεκλογές με τη ΝΔ θα είναι υποψήφιος στην Καρδίτσα.
Τέλος, ο πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος στη Μεσσηνία και στη Β΄ Θεσσαλονίκης θέλοντας να συμβολίσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα όχι μόνο στους τομείς της οικονομιας και της ανάπτυξης, αλλά και στα εθνικά θέματα. Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
  
 

Tα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναρτώνται σταδιακά στην ιστοσελίδα του κόμματος. Στα ψηφοδέλτια μετέχουν όλοι οι νυν βουλευτές του κόμματος, ενώ ο πρόεδρος των Αν.Ελ., Πάνος Καμμένος, θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και τα Δωδεκάνησα. Στην Α’ Αθηνών θα πολιτευθεί ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα, στην Α’ Θεσσαλονίκης ο Κώστας Ζουράρις και στη Φωκίδα ο δημοσιογράφος Σπ. Τρίψας.
Επικεφαλής στο Επικρατείας θα είναι ο Τέρενς Κουίκ, δεύτερος ο καθηγητής Ι. Βάμβουκας που προέρχεται από τη Νέα ΜΕΡΑ, ενώ στην τελευταία και τιμητική θέση τοποθετείται ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Σγουρίδης.
Επίσης, στην Α’ Αθηνών θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Π. Αβραμόπουλος, Ντ. Αργυρόπουλος, Έλενα Κουντουρά, Αν. Μπάστα, Στ. Μελά, κ.ά.
Στη Β’ Αθηνών οι Γ. Αγγελάκης, Δαμ. Βασιλειάδης, Ευ. Εγγλέζου, Ομ. Ευστρατιάδης, Γ. Κολυβάς, Ελ. Λεπίδα, Κ. Μανίκας, Χρ. Μαστραντώνης, Περ. Νεάρχου, Αθ. Παπαχριστόπουλος, Ιω. Σακκάς, Ελ. Σκλαβενίτη, κ.ά.
Στην Α’ Θεσσαλονίκης οι Γ. Αβραμίδης, Χρυσ. Αθανασίου, Ανασ. Δαλακλή, Κ. Ζουράρις, Γ. Καλεάδης, Αλ. Κιτικίδης, Δ. Λάβδης, Εμ. Σπανίδης, Θ. Τοσουνίδης κ.ά.
Στη Β’ Θεσσαλονίκης θα πολιτευθούν, μεταξύ άλλων, οι Κυρ. Αντωνιάδης, Στ. Βαλάνη, Μ. Καραβέλας Π. Μαραπίδης, Σταυρ. Ξουλίδου.
Στην Α’ Πειραιά θα είναι οι Π. Αρβανίτης, Γ. Βαγιάκης, Γ. Βοϊδονικόλας, Γ. Ζησιμάτος, Γ. Χριστοφορίδης κ.ά.
Στη Β’ Πειραιά θα είναι οι Π. Γκιόκας Κ. Ευσταθόπουλος, Δημ. Καμμένος, Ειρ. Μαρούπα, Δημ. Χρυσικόπουλος κ.ά.
Στην Περιφέρεια Αττικής θα μετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι Μ. Βασιλείου, Κ. Γεωργόπουλος, Κ. Κατσίκης, Σπ. Σαββίδης, Π. Χαϊκάλης.
Τέλος, στο Επικρατείας θα μετάσχουν (κατ’ αριθμητική σειρά) ο Τέρενς Κουίκ, ο Γ. Βάμβουκας, ο Κ. Ντάλιος, ο Φ. Μακρής, ο Ευθ. Δρόσος, ο Ελ. Λιντοβόης, ο Παν. Καρβελάς, η Δημ. Ρετσίνα-Φωτεινίδου, η Ευ. Σαρηγιαννίδη, ο Γ. Κακαρελίδης ο Σ. Στεργίου και ο Π. Σγουρίδης.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
  
Στην Α’ και στη Β’ Αθηνών κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές ο προφυλακισμένος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας βρίσκεται και πάλι ο Χρήστος Παππάς.
Στη Β’ Αθηνών κατεβαίνει -μεταξύ άλλων- η σύζυγος του Ν.Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια, ο Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του προφυλακισμένου βουλευτή Γιώργου Γερμενή, ενώ στο Υπόλοιπο Αττικής ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, πλην του Χρήστου Παππά, βρίσκονται επίσης ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Δημήτρης Σαρατσιώτης, ο χειρουργός Δημήτρης Δολτσινιάδης και ο ταξίαρχος ε.α. Δημήτριος Παπαεμμανουήλ.
Στα ψηφοδέλτια περιλαμβάνονται και δύο τρεις δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Εμπρός» Παναγιώτης Παναγόπουλος, καθώς και ο Αριστείδης Σπίνος, διευθυντής της Εφημερίδας «Ακρόπολη».
Δείτε όλα τα ονόματα ΕΔΩ


Οι υποψήφιοι με «Το Ποτάμι» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου (λίστα)
Τη λίστα με τους υποψήφιους του «Ποταμιού» παρουσιάζει η aftodioikisi.gr.  Ανάμεσα του ο Σπύρος Λυκούδης και η Άννυ Ποδηματά στην Α΄Αθηνών , ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γρηγόρης Ψαριανός στη Β, ο πολίστας Γιώργος Μαυρωτάς και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τσιόδρας στην Περιφέρεια Αττικής και ο πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων Τάσος Αβραντίνης στην Α΄Πειραιά.

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές (τελική λίστα)

Από το ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης που είναι η εκλογική του περιφέρεια και στη Λάρισα.
Στην Α’ Αθήνας θα συμπεριληφθούν τα ονόματα των Σ.Ράπτη, Ν.Αλευρά και Θ.Χειμωνά ενώ στη Β’ Αθήνας αυτά των Φ.Γεννηματά, Ανδρ.Λοβέρδου, Μ.Χρυσοχοΐδη, Π.Δήμα, Α.Βερούλη αλλά και των κ. Αλεξανδρή και Λαοπόδη.
Στην Α’ Πειραιά θα κατέλθει ο Δημ.Καρύδης και στη Β’ Πειραιά ο Π.Καψής, ο Δημ.Λιντζέρης και ο Π.Καμάς. Από εκεί και πέρα, στην Α’ Θεσσαλονίκης εντάσσεται ο κ. Σαουλίδης, ο κ. Παπαστεργίου, ο Ν. Ξυλούρης αλλά και ο Γ.Γούναρης.
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, εκτός από τον κ. Φλωρίδη συζητείται το όνομα του κ. Πιερρακάκη που τελικά δεν θα είναι στο υπόλοιπο Αττικής καθώς εκεί υποψήφια του κόμματος θα είναι η κα Χριστοφιλοπούλου.

Οι υποψήφιοι του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου (λίστα)

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, θα είναι υποψήφιος στην Αχαΐα και στην Β’ Αθηνών, όπως προκύπτει από τα ψηφοδέλτια που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το κόμμα, στόχος των ψηφοδελτίων ήταν να αποτυπώσουν το πάντρεμα παλαιών και νέων στελεχών, και όχι να γίνουν «πασαρέλα» επωνύμων.

Όλοι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου (πίνακες)
Τους υποψηφίους που θα κατέβουν στις εκλογές με το ΚΚΕ παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος  Δημήτρης Κουτσούμπας την Πέμπτη, με υποψήφιο  στη Β’ Αθήνας και στη Βοιωτία τον ίδιον και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κομμουνιστικού Κόμματος την Αλέκα Παπαρήγα. Επίσης, στο επικρατείας συμμετέχει και ο Πετρόπουλος Κώστας,  πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.
Τα ψηφοδέλτια τα απαρτίζουν, όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, καθηγητές, δάσκαλοι, αλλά και επιστήμονες, γιατροί, από το χώρο της δημοσιογραφίας και πολιτισμού. Μάλιστα, συμμετέχει και ο ο πρώην προπονητής της ομάδας καλαθοσφαίρισης Κώστας Πετρόπουλος.  “Υπάρχει ανανέωση”, υπογράμμισε και ανέφερε ότι οι γυναίκες αποτελούν το 35% του συνόλου και οι ηλικίες από από 25-39 είναι το 34,4%.
“Ευχόμαστε καλή δύναμη. Για μία χρονιά γεμάτη νέες αγωνιστικές περγαμηνές. Για τη συνεπή δράση υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού μας. Στο πρόσωπο της μοναδικής δύναμης που θα είναι στις επάλξεις και μέσα στη Βουλή και παντού. Όχι απλά να συμμετέχει στη μοιρασιά κάποιων ψίχουλων ελεημοσύνης”, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Με συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες, κατεβαίνει στις εκλογές το εκλογικό σχήμα της ΔΗΜΑΡ με το κόμμα «Πράσινοι- Αλληλεγγύη». Ορισμένα κενά πρόκειται να καλυφθούν μέχρι το βράδυ, όταν θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες στα Πρωτοδικεία της χώρας.
Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών και στη Β’ Θεσσαλονίκης και ο επικεφαλής του κόμματος «Πράσινοι- Αλληλεγγύγη», Νίκος Χρυσόγελος, επίσης στη Β΄Αθηνών.
Από τους απερχόμενους βουλευτές υποψήφιοι, εκ νέου, θα είναι ο Νίκος Τσούκαλης, στην Αχαΐα , όπου είχε εκλεγεί το 2012 και η Μαρία Γιαννακάκη, στη Β΄Πειραιά, όπου είχε επίσης εκλεγεί το 2012. Μεταξύ άλλων, στη Β’ Αθηνών θα είναι ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, ενώ ο Θόδωρος Μαργαρίτης στην Α’ Αθηνών. Από τα στελέχη του κόμματος «Πράσινοι- Αλληλεγγύη» ο Ηλίας Προβόπουλος είναι υποψήφιος στη Φθιώτιδα, ο Στέλιος Κιμπουρόπουλος στο υπόλοιπο Αττικής και ο Καμίλο Νόλλας στα Γιάννενα.
Τη Δευτέρα αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου στη πρώτη θέση θα είναι ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός.

Οι υποψήφιοι της “Τελείας” του Απόστολου Γκλέτσου σε όλη την Ελλάδα (λίστα)

ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
  1. ΓΚΑΝΗΣ ΒΑΙΟΣ του Κων/νου – Αγρότης
  2. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του Γεωργίου – Δημόσιος Υπάλληλος
  3. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ – Συγγραφέας / Στιχουργός
  4. ΚΑΡΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Αθανασίου – Δικηγόρος Αθηνών

Α’ ΑΘΗΝΩΝ
  1. ΙΣΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ανδρέα – Ναυπηγός
  2. ΚΟΥΜΠΑΝΗ ΈΛΕΝΑ  – Λογίστρια , Ιδιωτικός Υπάλληλος
  3. ΚΩΤΣΑΚΗ (ΡΟΜΑΝΟΥΑΝΔΡΙΑΝΝΑ  – Ηθοποιός
  4. ΠΑΠΑΔΑΜ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ του Αντωνίου – Συνταξιούχος
  5. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Ελεύθερος Επαγγελματίας

Β’ ΑΘΗΝΩΝ
  1. ΑΛΑΪΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ – Πολιτικός Μηχανικός
  2. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Πολιτικό Μηχανικός
  3. ΑΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου –Ελεύθερος Επαγγελματίας
  4. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  5. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου – Μάριου
  6. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΆΝΝΑ – ΑΣΠΑΣΙΑ του Ιωάννη – Συμβουλευτική Ψιμυθιολόγος
  7. ΚΑΪΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Γεωργίου – Επιχειρηματίας
  8. ΚΙΑΜΟΥΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του Νικόλαου – Οικιακά
  9. ΚΟΛΙΟΣ ΖΩΗΣ  – Οικονομολόγος, Αντιπρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Πρόεδρος Ανεξ. Εν. Πτυχιούχων Οικονομολόγων
  10. ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Διονυσίου – Μηχανικός Εσωτερικής Καύσεως
  11. ΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Ιωάννη – Ιατρός -Νευροχειρουργός
  12. ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κλεάνθη – Χειρούργος Οδοντίατρος
  13. ΜΠΟΤΑΪΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Ανδρέα – Απόστρατος Αστυνομικός (Υ/Αεα)
  14. ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Εμμανουήλ – Υπάλληλος Ι.Κ.Α – ΕΤΑΜ (Διευθυντής υποκ/τος Περιστερίου)
  15. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  - Ιατρός , Πυρηνική Ιατρική
  16. ΡΟΥΣΣΗ ΡΕΒΕΚΚΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ του Λουκά – Στιχουργός
  17. ΣΙΩΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Λεωνίδα – Βιοτέχνης
  18. ΤΑΜΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του Αλεξάνδρου – Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
  19. ΤΣΑΤΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του Αριστοτέλη – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  20. ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ - Καλλιτέχνης

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
  1. ΒΕΛΙΩΤΗ ΕΥΕΡΓΕΤΑ – Συνταξιούχος Δημοσίου
  2. ΖΑΝΝΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΣΑΝΤΡΑ) του Γεωργίου – Ιδιωτική Υπάλληλος
  3. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Ηλία – Συνταξιούχος
  4. ΜΑΛΑΛΙΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  5. ΜΑΝΑΒΕΛΗ ΠΕΛΑΓΙΑ του Θεοδώρου – Υποψήφια Διδάκτωρ του Τ.Ε.Φ.Α.Α. – Δ.Π.Δ.
  6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Περικλή – Επιχειρηματίας
  7. ΠΕΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του Χρήστου – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  8. ΡΟΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ιωάννη – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  9. ΣΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΑ  – Απόστρατος Αξιωματικός Στρατού Ξηράς
  10. ΧΑΤΖΗΤΡΑΚΟΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου – Συνταξιούχος       Απόστρατος Αξιωματικός

Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  1. ΖΩΒΟΪΛΗ ΚΑΤΙΝΑ του Νικολάου – Έμπορος
  2. ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ- Ιατρός, Χειρούργος Ορθοπαιδικός
  3. ΛΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αναστασίου – Συνταξιούχος

Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
  1. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ – Λογίστρια – Ιδιωτική Υπάλληλος
  2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Ιωάννη – Συνταξιούχος ΟΣΕ
  3. ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του Αλέξανδρου

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
  1. ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Βασιλείου – Φωτοειδησεογράφος – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  2. ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη – Δημοτικός Υπάλληλος
  3. ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ του Νικολάου – Συνταξιούχος Δημόσιος Υπάλληλος

ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
  1. ΚΑΠΑΡΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη – Έμπορος
  2. ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη – Δημοσιογράφος σε Ιδιωτικά ΜΜΕ
  3. ΡΑΣΙΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Εμμανουήλ – Διακοσμήτρια – Ζωγράφος

ΑΡΚΑΔΙΑΣ
  1. ΓΑΛΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Δημοσθένη – Ιδιωτική Υπάλληλος
  2. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου – Συνταξιούχος

ΑΡΤΑΣ
  1. ΠΑΝΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Βασιλείου – Ιδιωτικός Υπάλληλος



ΑΧΑΪΑΣ
  1. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – Εκμεταλλευτής Ταξί
  2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Νικολάου – Θεολόγος – Ιεροψάλτης
  3. ΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Θεοφάνη – Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  1. ΛΙΑΚΟΥ ΆΝΝΑ  του Σπυρίδωνος – Ιδιωτική Υπάλληλος
  2. ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Φωτίου – Ιδιωτική Υπάλληλος

ΓΡΕΒΕΝΩΝ
  1. ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ ΞΑΝΘΗ του Χρήστου – Οικιακά

ΔΡΑΜΑΣ
  1. ΤΣΟΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ του Βασιλείου – Επιχειρηματίας

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
  1. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Γεωργίου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  2. ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Πέτρου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  3. ΤΡΟΥΜΟΥΧΗ ΕΥΤΥΧΙΑ του Μιχαήλ – Σεφ

ΕΒΡΟΥ
  1. ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – Επιχειρηματίας

ΕΥΒΟΙΑΣ
  1. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΑ του Βασιλείου – Συνταξιούχος
  2. ΣΠΑΝΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ  – Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
  1. ΜΟΥΡΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Δημητρίου – Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων

ΖΑΚΥΝΘΟΥ
  1. ΣΚΟΥΡΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – Καθηγήτρια Αγγλικών

ΗΛΕΙΑΣ
  1. ΓΚΟΥΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του Κων/νου – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  2. ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ του Ηλία
  3. ΚΑΛΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Παναγιώτη – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  4. ΚΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – Απόστρατος Πολεμικής Αεροπορίας
  5. ΠΕΡΣΙΜΙΤΖΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Αναστασίου




ΗΜΑΘΙΑΣ
  1. ΔΙΜΠΑΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Χρήστου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  2. ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Σταύρου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  3. ΣΤΑΝΙΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Χρήστου – Τραγουδίστρια

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
  1. ΑΓΓΕΛΗ – ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ – Ιδιωτική Υπάλληλος
  2. ΜΠΑΛΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου – Επιχειρηματίας
  3. ΠΑΝΤΟΥΒΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Γεωργίου – Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
  1. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κων/νου – Οικιακά

Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  1. ΓΚΙΑΛΗ ΘΕΑΝΩ – Ιδιωτική Υπάλληλος
  2. ΓΚΟΥΣΜΠΟΥΝΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Χρήστου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  3. ΚΕΣΟΓΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
  4. ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Θωμά – Ειδικευόμενος Ιατρός
  5. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ του Νικολάου – Δημοσιογράφος
  6. ΣΙΑΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Σεργίου – Δικηγόρος

Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  1. ΔΟΥΚΑ ΔΙΝΟΜΑΧΗ – Καθηγήτρια Αγγλικών
  2. ΚΩΤΑΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του Βασιλείου – Ηλεκτρολόγος , Μηχανολόγος Μηχανικός
  3. ΣΑΤΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου – Δημοτική Υπάλληλος
  4. ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του Κων/νου – Δημοτική Υπάλληλος

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
  1. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ – ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ελευθερίου – Οικιακά
  2. ΜΠΑΪΡΑΜΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ – Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΚΑΒΑΛΑΣ
  1. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου – Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
  1. ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Θωμά – Πτυχιούχος Ηλεκτρονικών Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμού
  2. ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ του Χαράλαμπου – Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Σχολών ΟΑΕΔ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
  1. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ του Εμμανουήλ – Ιδιωτική Υπάλληλος


ΚΕΡΚΥΡΑΣ
  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σπυρίδωνος – Ναυαγοσώστρια
  2. ΧΑΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου – Οικιακά

ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
  1. ΣΚΟΥΦΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ – Λογίστρια, Ιδιωτική Υπάλληλος

ΚΙΛΚΙΣ
  1. ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του Επαμεινώνδα – Οικιακά

ΚΟΖΑΝΗΣ
  1. ΒΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Επιχειρηματίας
  2. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοφάνη – Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.

ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
  1. ΣΑΒΒΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Γεωργίου – Οικιακά
  2. ΤΕΡΖΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑ (ΠΕΤΡΑ) – του Σπυρίδωνος – Παραγωγός Εκδηλώσεων, Ταινιών & Φεστιβάλ Κινηματογράφου

ΚΥΚΛΑΔΩΝ
  1. ΒΑΛΒΗ ΜΑΡΟΥΛΙΑ – Επιχειρηματίας
  2. ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη – Επιχειρηματίας

ΛΑΚΩΝΙΑΣ
  1. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του Παναγιώτη – Κινηματογραφιστής

ΛΑΡΙΣΗΣ
  1. ΒΟYΓΙΑΤΖΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Κωνσταντίνου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  2. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ του Δημητρίου – Κτηνίατρος Στρατιωτικός ε.α.
  3. ΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του Γεωργίου – Εισοδηματίας
  4. ΜΙΚΙΡΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  5. ΣΑΝΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Ευάγγελου – Συνταξιούχος Στρατιωτικός

ΛΑΣΙΘΙΟΥ
  1. ΠΟΛΥΣΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Μιχαήλ – Οικιακά

ΛΕΣΒΟΥ
  1. ΠΟΥΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ του Κων/νου – Οικιακά

ΛΕΥΚΑΔΟΣ
  1. ΜΠΡΑΤΣΗ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Κων/νου – Συνταξιούχος
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  1. ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου – Υπάλληλος Βουλής
  2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Μιχαήλ – Γεωπόνος – Δημόσιος Υπάλληλος
  3. ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΗΛΙΑΣ του Αποστόλου – Επιχειρηματίας
  4. ΚΟΥΡΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Χρήστου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  5. ΞΕΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Ιακώβου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  6. ΤΡΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κων/νου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  7. ΧΑΡΙΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του Χρήστου – Ιδιωτική Υπάλληλος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
  1. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΆΝΝΑ του Βασιλείου – Φαρμακοποιός

ΞΑΝΘΗΣ
  1. ΚΑΒΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ – Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΠΕΛΛΑΣ
  1. ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ – Επιχειρηματίας

ΠΙΕΡΙΑΣ
  1. ΓΚΟΥΝΤΟΒΑ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη – Ασφαλιστική Σύμβουλος
  2. ΛΑΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Δημητρίου – Δημοσιογράφος
  3. ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Φιλίππου- Υπάλληλος Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας

ΠΡΕΒΕΖΗΣ
  1. ΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΑ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
  2. ΑΥΓΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΡΕΘΥΜΝΗΣ
  1. ΤΙΣΣΚΙΝΑ ΆΝΝΑ – Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΡΟΔΟΠΗΣ
  1. ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ του Αθανασίου – Ιδιωτική Υπάλληλος

ΣΑΜΟΥ
  1. ΒΑΚΙΑΡΟΥ ΑΘΗΝΑ του Δημητρίου – Συνταξιούχος

ΣΕΡΡΩΝ
  1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ του Θωμά – Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  1. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Ιωάννη – Έμπορος
  2. ΖΑΧΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Κων/νου – Κτηνίατρος

ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
  1. ΒΛΑΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου – Ιδιωτική Υπάλληλος
  2. ΖΩΒΟΪΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του Σπύρου – Τοπογράφος – Μηχανικός – Περιβαλλοντολόγος
  3. ΚΙΑΜΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Κων/νου – Ιατρός
  4. ΤΑΒΟΥΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Εμμανουήλ – Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  1. ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Αντωνίου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  2. ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Δημητρίου -Επιχειρηματίας

ΦΩΚΙΔΑΣ
  1. ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του Νικήτα – Ραδιοφωνικός Παραγωγός

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 
  1. ΓΚΡΕΖΙΟΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ του Γεωργίου -Στρατιωτικός

ΧΑΝΙΩΝ
  1. ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κων/νου – Ελεύθερος Επαγγελματίας
  2. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – Αναλυτής Οικονομικών Συστημάτων

ΧΙΟΥ
  1. ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Ηλία – Ιδιωτική Υπάλληλος

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑΟΣ (ονόματα)

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, με εξαιρετική υπερηφάνεια, ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ, το οποίο αποτελείται από εγνωσμένου κύρους προσωπικότητες, με επικεφαλής τον καταξιωμένο, με λαϊκούς αγώνες, δημοσιογράφο Αντώνη Μυλωνάκη.
Την τελευταία τιμητική θέση, καταλαμβάνει ο πρώην ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ δικηγόρος κ. Ν. Σαλαβράκος.
Τα ονόματα των υποψηφίων είναι τα εξής:
  1. Αντώνης Μυλωνάκης
  2. Ανδρέας Παπαμιχαήλ
  3. Νικήτας Πετρούλιας
  4. Σοφία Παραδείση
  5. Όθων Φλωράτος
  6. Φώτης Χαρίτος
  7. Ευαγγελία Δέσκα
  8. Κώστας Κατσούδας
  9. Αγγελική Τσουκαλά
  10. Φώτης Μπαμπάνης
  11. Δημοσθένης Ευσταθίου
  12. Νίκος Σαλαβράκος

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Αντώνης Μυλωνάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται κάτω από τη μπότα των Γερμανών και διεθνών τοκογλύφων. Ο περίφανος ελληνικός λαός στραγγαλίζεται και απαξιώνεται καθημερινά τα τελευταία 4 χρόνια. Ήρθε η ώρα της επανάστασης. Σ’ αυτές τις πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές, αποφάσισα δεχόμενος τη τιμητική πρόταση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρη, να ενώσω κι εγώ τις δυνάμεις μου, μαζί με τους αγωνιστές της πατριωτικής λαϊκής δεξιάς παράταξης για την τελική νίκη.
Τιμώντας τις αξίες Αξιωματικού και πιλότου του ελληνικού στρατού, αλλά και του μαχητή δημοσιογράφου, υπόσχομαι να πολεμήσω με μυαλό και ψυχή για την Ελληνίδα και τον Έλληνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.