Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εργαζόμενοι στα Μεταλλεία της ΛΑΡΚΟ Εύβοιας :Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή καταστροφή για τα μεταλλεία και την εταιρεία. Θα λογοδοτήσουν για την καταστροφή αυτή.


Λάβαμε στο mail  το παρακάτω κείμενο και το οποίο δημοσιεύουμε:

Από :  Ergazomenoi MEE [ergazomenoi_mee@mail.com]


θέμα  : Rekor sta MEE
Δευ 15/9/2014 6:34 πμ



Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Κγιέλμπετ πέσκου νγάγικόκα λέει μια αρβανίτικη παροιμία και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πέρα για πέρα αληθινή.

Στις 14 Μαρτίου 2014 κάποιοι συνάδελφοι έβγαλαν μία ανακοίνωση (http://larkikanea.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6820.html) στην οποία κατήγγειλαν τον Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του μεταλλείου Εύβοιας  για «καταστροφολογία και νούμερα που σκόρπιζαν αβεβαιότητα για το μέλλον, για «ραβδοσκόπους» και σύγχρονες Κασσάνδρες».  

Έξι μήνες μετά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή καταστροφή για τα μεταλλεία και την εταιρεία.

Η ληστρική εκμετάλλευση με την οποία δουλεύονται τα μεταλλεία τους τελευταίους 10 μήνες είναι η αιτία των κατολισθήσεεων στα δύο εργοτάξια Ακρών και Κατσίκιζας. 

Ήταν αναμενόμενο, είχε προειδοποιηθεί από το σωματείο και τον Πρόεδρό του και είναι καθαρή τύχη που μέχρι στιγμής δεν έχει σκοτωθεί ακόμη συνάδελφος.

Οι σύγχρονοι «Ηρακλήδες» λοιπόν της τοπικής διεύθυνσης του μεταλλείου έχουν γεμίσει με «άθλους» το μεταλλείο και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μένουμε άφωνοι πια με τα επιτεύγματα τους.

8.000.000 ευρώ ζημιά στο μεταλλείο από το

χαμένο μετάλλευμα των κατολισθήσεων, έλλειψη μεταλλεύματος που θα πρέπει να καλυφθεί με αγορά από το εξωτερικό 4.000.000 ευρώ και εργολάβος με πρόσθετη επιβάρυνση (ζημιά) 3.000.000 ευρώ.

Εφόσον λοιπόν η διοίκηση ξεκίνησε απολύσεις εργαζομένων που κάνουν ζημιά στην εταιρεία να διώξει και αυτούς τους ανίκανους που με τα ψέματα έχουν πάει το μεταλλείο της Εύβοιας πολλά χρόνια πίσω και έχουν ζημιώσει την εταιρεία με δική τους αποκλειστική ευθύνη τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ και να απαιτήσει να την αποζημιώσουν.

Συνάδελφοι, θα λογοδοτήσουν για την καταστροφή αυτή.

Θα χρειαστούν πολλά
επιπλέον εκατομμύρια ευρώ σε αποκάλυψη πια για να φτάσει το μεταλλείο στα επίπεδα του 2012 και να καλύψει τις ανάγκες του εργοστασίου. 

Αυτό σημαίνει ότι το μεταλλείο θα γίνει ασύμφορο να λειτουργεί οικονομικά με τα δικά του μέσα και θα είναι πιο φτηνή η λύση της αγοράς μεταλλεύματος από το εξωτερικό.

Το μεροκάματο μας είναι πια σε μεγάλο κίνδυνο.

Τι κατάφερε λοιπόν η τοπική διεύθυνση του μεταλλείου Εύβοιας;

Ρεκόρ αυτοικανοποίησης όλων των εποχών!

Συγχαρητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.