Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μέχρι και τους υπαλληλίσκους των Τροικανών έχει αποθρασύνει η κυβερνητική δουλικότητα…

Γράφει ο Μαγια
Ο εξευτελισμός δεν έχει όρια. Είναι αυτό που λέει ο λαός: Μάθανε πως γ… και πλάκωσαν κι οι …«γύφτοι». Μέλη του τεχνικού κλιμακίου της τρόικας, που επισκέφτηκε το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου την προηγούμενη εβδομάδα σε συνεργασία που είχε με Έλληνες υπηρεσιακούς παράγοντες έθεσε ζήτημα εκκένωσης ελληνικών νησιών με λιγότερους από 150 κατοίκους, ως αντιπρόταση για να αποφευχθούν οι επιδοτήσεις των άγονων
ακτοπλοϊκών γραμμών, που επιβαρύνουν τον προυπολογισμό!!!

Την αποκάλυψη έκανε -χωρίς ίχνος ντροπής- ο υπουργός Κ. Μουσουρούλης, μιλώντας στη Ναυτιλιακή Λέσχη του Πειραιά, ενώπιον εκπροσώπων της ελληνικής ναυτιλίας, αφήνοντας άφωνους τους πάντες.
Θλιβερή διαπίστωση: Μέχρι και οι λογιστές, οι υπαλληλίσκοι των κατοχικών (δάνειων επισήμως) δυνάμεων έχουν αποθρασυνθεί από την δουλικότητα των εγχώριων συνεργατών του Δ΄Ράιχ και ζητούν να ερημώσουν νησιωτικές περιοχές, να ξεριζωθούν χιλιάδες οικογένειες.
Οι κυβερνητικές διαψεύσεις δεν κατάφεραν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, δεδομένου ότι, πλέον, είναι πολύ λίγοι εκείνοι που διαφωνούν, πως ο ραγιαδισμός τείνει να γίνει κυρίαρχη ιδεολογία της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Ερώτημα: Θα δεχτούμε και αυτήν την ατίμωση, τον έσχατο εξευτελισμό;
Είναι δυνατόν να βιώνουμε την σφαγή μας από τη νέα αποικιοκρατία και να μην έχουμε ακόμα ξεσηκωθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.