Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τέσσερα ευρώ κουβέρτα παρακαλώ

Τέσσερα ευρώ κουβέρτα παρακαλώ

Νομίζουν δηλαδή οι Ευρωπαίοι, ότι επειδή χρεοκοπήσαμε 5-6 φορές τον τελευταίο χρόνο, δεν μπορούμε να έχουμε ακριβό πετρέλαιο. Δεν τους τα είπαν καλά μου φαίνεται. Με Έλληνες έχετε να κάνετε μωρέ, η χρεοκοπία χρεοκοπία, η πιστωτική πιστωτική και η Louis Vuitton Louis Vuitton.


Πάνω από 1.35 ευρώ το λίτρο, αναμένεται να διαμορφωθεί η τιμή πετρελαίου θέρμανσης, αυξημένη μόλις... 40% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Ψιλοπράγματα δηλαδή. Όπως γνωρίζουν πλέον ακόμα και οι πέτρες, η ραγδαία αύξηση στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά, στους 2382173 φόρους που ενσωματώθηκαν τα τελευταία χρόνια, στην τιμή αγοράς του.

Οι Έλληνες πολίτες, καλούνται να προσέλθουν σε όσα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών έχουν απομείνει, προκειμένου να προμηθευτούν κουβέρτες, βελέντζες, τρίχες κομμωτηρίων και μαλλί προβάτου, ώστε να καταπολεμήσουν το βαρύ χειμώνα που έρχεται.


Ως ένδειξη συμπαράστασης, ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Βίσσης Σαμαράς, απενεργοποίησε τα θερμαινόμενα καθίσματα του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετέτρεψε το τζιπ των 750.000 που του πληρώνει ο ελληνικός λαός, σε υγραέριο.

Με την εξωφρενική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης βέβαια, θα καταφέρουμε να εντοπίσουμε αυτούς που φοροδιαφεύγουν. Αν βάλεις πετρέλαιο, είσαι πλούσιος.


ΌΛΟΙ ΜΕΓΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.