Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ...


Την εκτίμηση ότι η κ. Μέρκελ ''έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα για να στηρίξει την ετοιμόρροπη  κυβέρνηση Σαμαρά και το αδιέξοδο και εγκληματικό Μνημόνιο'', εξέφρασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας... 
στο Φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Γουδή.
Η κ. Μέρκελ, δεν έρχεται να στηρίξει την Ελλάδα, που η ίδια, με την εμμονή της στη μνημονιακή λιτότητα έχει οδηγήσει στον γκρεμό, αλλά '' έρχεται να σώσει το διεφθαρμένο, ανυπόληπτο και υποτελές στα συμφέροντα της πολιτικό σύστημα '', είπε ο κ. Τσίπρας και ανακοίνωσε την έναρξη μιας μεγάλης πορείας του ΣΥΡΙΖΑ προς το λαό, τον οποίο καλεί σε μια μεγάλη και ειρηνική παρουσία στους δρόμους για να αποτραπεί η καταστροφή της χώρας και ταυτόχρονα να στηρίξει τη δημοκρατία και την κοινωνική συνοχή.
Ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για ''εγκληματίες της Τρόικας εξωτερικού'', που εφάρμοσαν μια καταστροφική συνταγή, ξέροντας ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα, εκτός από μία ανυπολόγιστη κοινωνική καταστροφή και για '' παραδομένους της Τρόικας εσωτερικού, που ανέλαβαν να σώσουν τη χώρα από το ΣΥΡΙΖΑ, εξαπατώντας τον λαό, μιλώντας για επαναδιαπραγμάτευση και για απαγκίστρωση, ενώ το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη της Τρόικας και να κυβερνήσουν μια χώρα που βουλιάζει (...) ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.