Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν τα συνδικάτα στην καγκελάριο Μέρκελ Πηγή: Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν τα συνδικάτα στην καγκελάριο Μέρκελ

Θερμή υποδοχή ετοιμάζουν τα συνδικάτα στην καγκελάριο ΜέρκελΣε θέση μάχης μπαίνουν τα συνδικάτα και διάφοροι φορείς με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα την επόμενη Τρίτη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.
ΓΣΣΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν ανακοινώσει τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στις 13:00 στην πλατεία Συντάγματος.  Θα πραγματοποιηθεί κανονικά και το συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει - σε προηγούμενο χρόνο - οι δύο οργανώσεις για την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, σε ανακοίνωση του τονίζει ότι υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις «υποδοχής» της κ. Merkel και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/10 στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν τους πολίτες την Τρίτη (στις 18:00), σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Γερμανική Πρεσβεία (Καραολή Δημητρίου 3 & Υψηλάντου, απέναντι από το Πολεμικό Μουσείο).
Όπως αναφέρει το κόμμα στη σχετική του ανακοίνωση, στόχος είναι να εκφραστεί η αντίθεση «στη μετατροπή της χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.