Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ "ΣΤΗΡΙΞΕΙ" ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΡΙΤΗ : ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12-3 μ.μ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 1.00 μ.μ.
Στην Αθήνα καταφτάνει αιφνίδια την ερχόμενη Τρίτη η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ, προκειμένου να έχει συνομιλίες με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Βερολίνο.
Η απολύτως αιφνιδιαστική απόφαση της Α. Μέρκελ να επισκεφθεί την Αθήνα (πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η κρίση), η οποία έπεσε ως «βόμβα», δεν είναικαθόλου τυχαία και πρέπει να συνδέεται με κρίσιμες εξελίξεις αλλά και τη λήψη πολύ κρίσιμων αποφάσεων που δεν αφορούν μόνο την Ελλάδα.
ΤΡΕΙΣ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!
Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΗΠΑ!


Κατ’ αρχάς είναι βέβαιον ότι η Μέρκελ καταφθάνει στην Αθήνα εσπευσμένα για να προσφέρει «ευρωπαϊκή στήριξη» στην παραπαίουσα, αν όχι καταρρέουσα, συγκυβέρνηση του Α. Σαμαρά, προκειμένου αυτή να επιβιώσει και να «περάσει», υπό την σκληροτέρα εκδοχή, το πακέτο των 14,5 δισ.
Είναι σαφές, επίσης, ότι η επίσκεψη Μέρκελ συνδέεται στενότατα με την προσπάθεια να φιλοτεχνήσει ηΓερμανία ένα στοιχειωδώς ανεκτό πρόσωπο στην ελληνική κοινή γνώμη και φυσικά για να βάλει στο χέρι κρίσιμες δημόσιες επιχειρήσεις και στρατηγικά ελληνικά «φιλέτα», για τα οποία επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο πλαίσιο της γοργής μετατροπής της χώρας μας σε Γερμανικόπροτεκτοράτο.
Το κυριότερο, ίσως, για το αιφνιδιαστικό και εσπευσμένο της επίσκεψης της Μέρκελ στην Ελλάδα να συνδέεται με την αντιπαράθεση της Γερμανίας, η οποία γίνεται όλο και σφοδρότερη τελευταία, με τοΔΝΤ αλλά και τις ΗΠΑ.
Το ΔΝΤ επιμένει, οχυρωμένο πίσω και από τις ρητές δεσμεύσεις του καταστατικού του, πως δεν θα δανειοδοτήσει την Ελλάδα αν το ελληνικό χρέος δεν αναδιαρθρωθεί, ώστε να γίνει «βιώσιμο», πράγμα που ούτε καν θέλουν, τουλάχιστον προς ώρας και σε κάθε περίπτωση πριν τις γερμανικές εκλογές, να ακούσουν το Βερολίνο και η ΕΚΤ.
Την ίδια ώρα οι ΗΠΑ όχι μόνο υποστηρίζουν αυτή τη θέση του ΔΝΤ αλλά και βρίσκουν χίλιους δύο άμεσους και έμμεσους τρόπους για να καταγγείλουν τη συνεχιζόμενη ακραία λιτότητα στην Ελλάδα αλλά και τηνΕυρωζώνη, ως καταστρεπτική για το ευρώ και επομένως για την διατλαντική οικονομική σταθερότητα.
Η αντιπαράθεση αυτή ανάμεσα σε Γερμανία και ΗΠΑ δεν υποκρύπτει μόνο διϊστάμενες οικονομικέςοπτικές αλλά και συγκεκριμένες προσπάθειες για την απόκτηση ζωνών και σφαιρών γεωπολιτικήςεπιρροής και διϊστάμενους σχεδιασμούς για ευρείες γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις, οι οποίοι μπορεί να έχουν άκρως επικίνδυνες προεκτάσεις για την περιοχή μας και την Ευρώπη.
Η παρουσία της Α. Μέρκελ στην Αθήνα προφανώς έχει στόχο να αποδυναμώσει την επιχειρηματολογίατου ΔΝΤ, να διασκεδάσει τις αμερικανικές καταγγελίες και να ενισχύσει το ρόλο και τη θέση της Γερμανίας ως ηγεμονικής δύναμης στην Ελλάδα, τη νότια Ευρώπη και την ευρωζώνη.
Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούσαν ότι είναι αμφίβολο και δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να επιτύχει η Α. Μέρκελ κάποιον από τους πολλαπλούς στόχους που αγωνιωδώς επιδιώκει με την εσπευσμένη επίσκεψή της.
Οι ίδιοι κύκλοι επεσήμαιναν ότι η παρουσία της Α. Μέρκελ αυτές τις στιγμές στην Ελλάδα μάλλον θα εξοργίσει περισσότερο τον Ελληνικό λαό και θα ενισχύσει τα αισθήματά του εναντίον τόσο της ίδιας τηςκαγκελαρίου όσο και κατά της Γερμανικής ελίτ.
Η λαϊκή και ιδιαίτερα νεολαιΐστικη παρουσία στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις τηςχώρας κατά της πολιτικής Μέρκελ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, μαχητική και ίσως πρωτοφανής σε μαζικότητα.
Είναι προφανές, φυσικά, ότι η αντίθεση του ελληνικού λαού στη γερμανική πολιτική, καθόλου δεν σημαίνει ότι ο ελληνικός λαός μεταστρέφεται υπέρ των υστερόβουλων αμερικανικών ενστάσεων. Αντίθετα, η εναντίωση στο Γερμανικό ιμπεριαλισμό είναι ταυτόχρονα εναντίωση και στον ιμπεριαλισμότων ΗΠΑ και αντιπροσωπεύει ένα αίτημα για την απόκτηση της ελληνικής εθνικής ανεξαρτησίας και τηςελληνικής χειραφέτησης από κηδεμονίες!
Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης, Στέφεν Ζάιμπερτ, στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθούν η κατάσταση στην Ελλάδα και την ευρωζώνη καθώς και οι διμερείς σχέσεις.
Ο ίδιος αναγνώρισε πως η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για μεταρρυθμίσεις και τόνισε πως το Βερολίνο θέλει να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες. «Διαπιστώνουμε ότι υπό την κυβέρνηση Σαμαρά γίνεται μια πιο σθεναρή μεταρρυθμιστική προσπάθεια και υποστηρίζουμε τη συνέχισή της», ανέφερε ο κ. Ζάιμπερτ.
«Είναι η πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, που η καγκελάριος της Γερμανίας επισκέπτεται τηνΕλλάδα», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και χαρακτήρισε την επίσκεψη «πολύ θετική» για την ενίσχυση των παραδοσιακών δεσμών των δύο κρατών. «Σίγουρα θα αποτελέσει ένα περαιτέρω βήμα για τις σημαντικές μελλοντικές ευρωπαϊκές αποφάσεις», σημείωσε.
ΠΑΛΛΑΪΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Σύμφωνα με ανακοινώσεις που δόθηκαν στη δημοσιότητα συνδικάτα αλλά και πλήθος κόσμου πρόκειται να πραγματοποιήσουν δυναμικές κινητοποιήσεις ενόψη της "νεοαποικιακού χαρακτήρα"επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, τις οποίες θα στηρίξουν οι δυνάμεις της Αριστεράς και πρώτα απ' όλα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ! (βλ. παρακάτω)
ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ EUROGROUP
ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - ΤΡΟΪΚΑ
Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της κυβέρνησης είναι την ερχόμενη Δευτέρα, στο Eurogroup, «να υπάρξει διαπίστωση της προόδου» και έτσι το θέμα της Ελλάδας να μπει στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής στις 18-19 Οκτωβρίου.
 Πάντως, νωρίτερα Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, με δηλώσεις τους στο Reuters, έλεγαν ότι οι ευρωπαϊκές αποφάσεις για την Ελλάδα θα πρέπει να αναμένονται μετά τη Σύνοδο Κορυφής, στις 18-19 του μηνός, ενώ υπογράμμιζαν ότι δεν εξετάζουν σενάριο για αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.
Στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας στο Λουξεμβούργο, όπου η Ελλάδα και η Ισπανία θα είναι τα βασικά θέματα της Συνόδου, θα πρέπει να αναμένεται διεξοδική συζήτηση για την πορεία τωνδιαπραγματεύσεων στην Αθήνα.
 Η σχετική συζήτηση, όπου θα λάβουν επίσης μέρος ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι και η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, οι εκπρόσωποι της τρόικας και ο υπουργός ΟικονομικώνΓιάννης Στουρνάρας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν για την πορεία των διαβουλεύσεων στην Αθήνα.
 Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα των κοινοτικών αποφάσεων για την Ελλάδα, οι ίδιες πηγές εξέφραζαν την εκτίμηση ότι οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές δεν τις επηρεάζουν.
Στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να «κλειδώσει» η καταβολή της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, καθώς και η διετής επιμήκυνση του Μνημονίου.
Επιπλέον, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στη συνέντευξή του στην Handelsblatt, είπε ότι η ΕΚΤ μπορεί να βοηθήσει εάν αποδεχθεί χαμηλότερα επιτόκια στα ελληνικά ομόλογα (που κατέχει) ή εάν εγκρίνει τη μετακύλισή τους όταν αυτά λήξουν.
Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι είπε «όχι» στη μετακύλιση των ελληνικών ομολόγων.
ΣΑΜΑΡΑΣ: ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ!
Επέστρεψε σήμερα στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, προερχόμενος από το Παρίσι όπου μίλησε σε εκδήλωση για τα 125 χρόνια της εφημερίδας Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τριμπιούν.
Μετά την επιστροφή του, ο Α.Σαμαράς πρόεβη σε δηλώσεις τονίζοντας τη σπουδαιότητα της επίσκεψης Μέρκελ στην Αθήνα αλλά καυτηριάζοντας τον τρόπο που εκμεταλεύονται κάποιοι όπως ανέφερε σήμερα την κατάσταση της χώρας.
Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Α. Σαμαράς: "Σημαντική εξέλιξη η επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ στη χώρα μας. Είναι πολύ ευχάριστο και θετική εξέλιξη που δέχτηκε την πρόσκλησή μου. Θα υποδεχτούμε την καγκελάριο Μέρεκλ όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μιας πολύ μεγάλης ισχυρής χώρας."
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΘΕΤΙΚΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ!
Θετικά αποτιμούν την επίσκεψη Μέρκελ στην Αθήνα οι δύο κυβερνητικοί εταίροι. Σε δήλωσή του, ο Ευ. Βενιζέλος χαρακτηρίζει «πολύ σημαντική για τη χώρα» την επίσκεψη και τονίζει ότι «είμαστε στη διάθεση του πρωθυπουργού, ώστε να συμβάλλουμε στην πειστική παρουσίαση των εθνικών θέσεων».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προσθέτει, εξάλλου, ότι ο ερχομός της Γερμανίδας Καγκελαρίου στην Ελλάδα δίνει την ευκαιρία στην κυβέρνηση να παρουσιάσει τη συνολική πραγματική κατάσταση της χώρας που βρίσκεται στα όριά της και να ζητηθεί η συγκεκριμενοποίηση του πλαισίου εξόδου από την κρίση, έχοντας στο προσκήνιο την παράταση του χρόνου προσαρμογής, το νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, τα αναπτυξιακά μέτρα ως κοινωνικά αντίβαρα και την πλήρη και άμεση εκταμίευση της δόσης των31,5 δις.
Πηγές της ΔΗΜΑΡ χαρακτηρίζουν επίσης ως «πολύ θετικό δείγμα(!)» την επίσκεψη Μέρκελ και εκτιμούν ότι η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα δείγμα ότι «πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό(!)» από αυτήν.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΏΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει αποφασιστικά τις κινητοποιήσεις ‘υποδοχής’ της κ. Merkel και καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τη νεολαία στην απεργιακή κινητοποίηση των συνδικάτων και στο συλλαλητήριο της Τρίτης 9/10 στη μία το μεσημέρι στο Σύνταγμα. Όπως και στο συλλαλητήριο των συνδικάτων τη Δευτέρα 8/10 στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ καλεί τον κόσμο του, όλους τους ανθρώπους που πλήττονται από την αντιλαϊκή και καταστροφική πολιτική κυβέρνησης – τρόικας, να βγουν στους δρόμους και τις πλατείες.
Να μην περάσουν τα μέτρα, να ανατραπεί η πολιτική των μνημονίων, να φύγει η  κυβέρνηση της καταστροφής».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ 
ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12-3 μ.μ. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ 1.00 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 
Η επίσκεψη της Άγγελα Μέρκελ στην Αθήνα της Τρίτη 9 Οκτωβρίου αποτελεί πρόκληση για την εργατική τάξη και το λαό της χώρας μας, που πλήττονται βάρβαρα από τις μνημονιακές πολιτικές που προωθεί η Γερμανική Κυβέρνηση και υλοποιούν στο σύνολό τους οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το όνομα της Πρωθυπουργού της Γερμανίας έχει συνδεθεί με τις πιο ακραίες αντιδραστικές και νεοφιλελεύθερες φωνές, που στόχο έχουν την οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση των λαών και των εργαζομένων σε όλη την Ευρώπη, για να διασφαλιστεί η σωτηρία των τραπεζιτών και τα κέρδη των επιχειρήσεων.
Μετατρέπουμε τη συγκέντρωση της Τρίτης σε ημέρα Παλλαϊκής διαμαρτυρίας αλλά και δέσμευσης από όλους μας ότι θα παραμείνουμε αγωνιζόμενοι στους δρόμους, για να κλείσει το συντομότερο δυνατό ο κύκλος ζωής και αυτής της μνημονιακής κυβέρνησης. Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την αποδέσμευση από τα μνημόνια της καταστροφής, διεκδικούμε την έξοδο από την κρίση σε προοδευτική κατεύθυνση.
Πάρτε μαζικά μέρος τη Δευτέρα στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Την Τρίτη στη παναττική στάση εργασίας από τις 12 μ. μ. μέχρι τις 3 μ. μ. και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη 1 μ. μ. το μεσημέρι στο Σύνταγμα, κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Μέρκελ- Σαμαρά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ
 ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ

Εργαζόμενες-Εργαζόμενοι,
Νέοι –Νέες
ΌΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ με τα συνδικάτα τις λαϊκές επιτροπές, με το ΠΑΜΕ
ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ !
ΤΑ ΝΕΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας με συλλαλητήρια με απεργίες με κάθε τρόπο πριν από όλα στους τόπους δουλειάς. 

ΟΧΙ στα ψέματα, στα εκβιαστικά διλλήματα και τις απειλές, ότι αν δεν παρθούν τα μέτρα θα καταστραφούμε, ότι τα μέτρα είναι μεν επώδυνα αλλά αναγκαία γιατί σώζουν τους εργαζομένους και την πατρίδα από τα χειρότερα, ενώ του μόνους που σώζουν είναι τους καπιταλιστές και τα αμύθητα  κέρδη τους.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ των κομμάτων της συγκυβέρνησης ότι «εμείς δεν θέλουμε» μας τα επιβάλουν τα μέτρα οι κακοί ξένοι, η τρόικα. Κεφαλαιοκράτες ντόπιοι και ξένοι, ευρωπαϊκή ένωση, Δ.Ν.Τ και κυβέρνηση συναποτελούν την αντιλαϊκή συμμορία που με αλλεπάλληλες επιδρομές κατακλέβουν, ισοπεδώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις, λεηλατούν την ζωή και το μέλλον μας. 

Όλοι στους δρόμους με σύνθημα :
ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΗΣΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ
ΈΩΣ ΕΔΩ με τις αυταπάτες ότι κάποιοι άλλοι καλύτεροι διαχειριστές χωρίς και αυτοί να συγκρουστούν με την ευρωπαϊκή ένωση χωρίς να θίξουν την ιδιοκτησία και τα κέρδη των κεφαλαιοκρατών θα τους πείσουν να δείξουν μεγαλύτερη συμπόνια για τους εργαζόμενους  θα κάνουν την λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης πιο φιλολαϊκή.
ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε

Με ταξική ενότητα και λαϊκή συμμαχία απαιτούμε:

-Να μην ψηφιστούν τα νέα  βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα
-Να καταργηθούν τώρα όλες οι αντιλαϊκές συμφωνίες, τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις.
-Μονομερή διαγραφή του χρέους και αποδέσμευση τώρα από την λυκοσυμμαχία της ευρωπαϊκής ένωσης.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ -  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ
Όλοι την Τρίτη στην στάση εργασίας 12 πμ έως 3 μ.μ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 1 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.