Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η Ελλάδα των συμμοριών

567.png
Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις ημέρες, για συμμορίες που βρίσκονται στην Βουλή. Τα βέλη των κόμματων όπως ήταν φυσικό, στρέφονται προς το κόμμα της Χρυσής Αυγής.Σίγουρα ο τρόπος δράσης τους, θυμίζει σε ορισμένες περιπτώσεις μικρο-συμμορία.. Συμμορία όμως απο….
συμμορία έχει διαφορά. Και αυτό γιατί όπως αποδεικνύεται, άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη.. Για παράδειγμα, συμμορίτες ήταν και αυτοί που έβαλαν την χώρα στο ΔΝΤ, εν μια νυκτί.

- Συμμορίτες είναι οι βουλευτές που βολεύουν τα παιδιά τους στην Βουλή και σε άλλες δημόσιες υπηρεσίες, με αποφάσεις κάτω απο το τραπέζι.
- Συμμορίτες είναι εκείνοι που έχουν κάνει επάγγελμα τον αντιρατσισμό, και εκμεταλλεύονται τους χιλιάδες μετανάστες που έρχονται στην χώρα μας.
- Συμμορίτες είναι εκείνοι που έχουν φτιάξει το Σύνταγμα στα μέτρα τους, ώστε να μην δικάζονται, κατηγορούνται για τίποτα.
- Συμμορίτες είναι εκείνοι που μπήκαν φτωχοί στην πολιτική και σήμερα έχουν φουσκωμένους λογαριασμούς, βίλες και εξοχικά σε κοσμοπολίτικους προορισμούς.
- Συμμορίτες είναι εκείνοι που ιδεολογικά ανήκουν σε διαφορετικούς χώρους, αλλα συνεργάζονται για το κοινό τους συμφέρον.
- Συμμορίτες είναι εκείνοι που προστατεύουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες με τα εκατομμύρια στο εξωτερικό και ξεζουμίζουν τον ελληνικό λαό.
- Συμμορίτες είναι εκείνοι που στο όνομα της σωτηρίας της χώρας, πεθαίνουν τους Έλληνες πολίτες.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά παραδείγματα συμμοριών και συμμοριτών. Το θέμα όμως είναι ποιοι μας έφτασαν στο σήμερα και τι κάνουμε απο εδώ και πέρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.