Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Αναγκάστηκε να ξυπνήσει ο Beni στη συνεδρίαση της ΚΟ; «Δεν έχει νόημα να πετύχει η εγχείρηση και να πεθάνει ο ασθενής»

Αν δεν έρθουν τα μέτρα σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που να απαντά στα κοινωνικά και αναπτυξιακά ζητήματα, δεν μπορούν να έρθουν στη Βουλή, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, στην Ιπποκράτους, σημειώνοντας ότι «δεν έχει νόημα να πετύχει η εγχείρηση και να πεθάνει ο ασθενής».

Αναφερθείς στις εξελίξεις γύρω από τη λίστα με τα ονόματα καταθετών στην Ελβετία, ο κ. Βενιζέλος υποστήριξε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα το ΠΑΣΟΚ και πως η επίθεση κατά του Κινήματος είναι επίθεση κατά της πολιτικής σταθερότητας. Χαρακτήρισε δε ανόητους όσους νομίζουν ότι βοηθούν την κυβέρνηση χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ και πονηρούς εκείνους που νομίζουν ότι έτσι θα κλονίσουν την πολιτική σταθερότητα, σημειώνοντας ότι θα αποτύχουν.

«Αν κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να χτυπήσουν εμένα τους θυμίζω ότι ξέρω να σηκώνω βάρη στο όνομα της χώρας και της παράταξης, με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον», πρόσθεσε. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η λίστα με το υλικό από την Ελβετία πρέπει να πάει αμέσως στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και πως αυτό πρέπει να είναι πρωτοβουλία της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Φωτογραφίζοντας, εξ άλλου, τον Γιάννη Ραγκούση που χτες αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, αν και δεν τον κατονόμασε, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε «ότι τη στιγμή που η παράταξη έχει ανάγκη συσπείρωσης, κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν και να διαχωρίσουν τη θέση τους, κάποιοι με τεράστια προσωπική ευθύνη για την πολιτική διαχείριση της κρίσιμης περιόδου 2009- 2010».

Μάλιστα χαρακτήρισε προκλητικό το «να ζητούν τα ρέστα και να διεκδικούν την εκπροσώπηση του δήθεν και νέου και άφθαρτου, αυτοί που μετείχαν στον πιο σκληρό πυρήνα της κομματικής και κυβερνητικής εξουσίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.