Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Σαμαράς: "Ζούμε ημέρες 2004"

Σαμαράς:

Είμαστε πια πρωταθλητές! Στο 25.1% η ανεργία! 

Το ξέραμε καλά, πως η μεγάλη ημέρα δε θα αργούσε πολύ, πως ο χαρισματικός μας ηγέτης Αντώνης Σαμαράς, δε θα άφηνε ανεκμετάλλευτες τις προσπάθειες των προηγούμενων κυβερνήσεων, πως το φως και το πνεύμα της Ελλάδας, θα φώτιζαν για ακόμη μια φορά όλα τα μήκη και τα πλάτη της γηραιάς ηπείρου και ναι, η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ανεργία.



Στην κορυφή της Ευρώπης λοιπόν η Ελλάδα στον τομέα της ανεργίας, αφήνοντας στο καναβάτσο τους Ισπανούς με διαφορά 0.1%, οι οποίοι μας είχαν σπάσει τα νεύρα με τις συνεχείς πρωτιές τους σε αθλητισμό, τουρισμό και ανεργία. Σύμφωνα με την ελληνική στατιστική αρχή, η ανεργία στη χώρα μας σκαρφάλωσε στο 25.1% τον Ιούλιο του 2012, έναντι του 17.8% που ήταν τον ίδιο μήνα το 2011! 

Η χαρμόσυνη είδηση έκανε γρήγορα το γύρο της Ελλάδας, μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες και γέμισαν τις πλατείες όλων των πόλεων. "Είναι φανταστικό, ζούμε ημέρες euro 2004" λένε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη, οι Ισπανοί που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της ανεργίας σε γιγαντοοθόνες που στήθηκαν για αυτό το σκοπό, δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν έτσι εύκολα την πρώτη θέση. Δάκρυα, συγκίνηση, δολοφονίες ταύρων.

Ασφαλώς η διαφορά του 0.1% είναι ιδιαίτερα εύθραυστη και χωρίς το σωστό σχεδιασμό και τις κατάλληλες πολιτικές αποφάσεις, μπορεί να ανατραπεί εύκολα, γεγονός που απασχολεί έντονα τον Αντώνη Σαμαρά και το επιτελείο του.


Ο πρωθυπουργός δήλωσε:

"Ζούμε ημέρες 2004. Η σκληρή μάχη που δίνω καθημερινά, άρχισε να αποφέρει τα πρώτα αποτελέσματα. Η εθνική υπερηφάνεια και ο σεβασμός στη χώρα και τους θεσμούς της, σιγά σιγά επανέρχεται. Θέλω να σας διαβεβαιώσω, πως η πρωτιά που κέρδισε η Ελλάδα, δε θα είναι ένα πυροτέχνημα. Εγώ και το επιτελείο μου, δουλεύουμε πυρετωδώς ώστε η διαφορά μας από τους Ισπανούς να διευρυνθεί σε πρωτόγνωρα επίπεδα"


Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά, ενδέχεται να είναι φανταστική, ή πραγματική.


Πηγή: Σαμαράς: "Ζούμε ημέρες 2004" - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.