Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ: Στις 18 Οκτώβρη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΘΗΒΑ 15.10.2012 

 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού μας Κέντρου συντονίζοντας την δράση του με την ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, με τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες και τα Σωματεία ,αποφάσισε τη συμμετοχή μας στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ για τηνΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ( ημέρα συνεδρίασης της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε).

Οι δράσεις και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν με κάθε τρόπο και μέσο, εφόσον η Κυβέρνηση και η Τρόικα επιμείνουν στην κατάθεση και ψήφιση των βάρβαρων αυτών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εργασιακού και κοινωνικού δικαιώματος των εργαζομένων.
Οι αποτυχημένοι σε όλες τις προβλέψεις τους Τροϊκανοί συζητούν με εκπροσώπους της κυβέρνησης, οι οποίοι προσπαθούν να ικανοποιήσουν ΠΛΗΡΩΣ κάθε παράλογη απαίτηση των κουκουλοφόρων εντός και εκτός συνόρων της χώρας, καταργώντας τον θεσμό της συλλογικής σύμβασης, των συλλογικών διαπραγματεύσεων, την κατάργηση των τριετιών, την κατάργηση των επιδομάτων, την αύξηση των ημερών εργασίας, την μείωση αποζημίωσης απόλυσης και του χρόνου προειδοποίησης.
Οι φόροι και τα χαράτσια αντί να μειωθούν και να καταργηθούν αυξάνονται. Το αφορολόγητο των χαμηλών στρωμάτων καταργείται. Αντί να πληρώσουν περισσότερους φόρους οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι φόροι τους μειώνονται χωρίς να επενδύουν στην χώρα μας . Αντίθετα απειλούν ότι θα μεταφέρουν τις δραστηριότητες τους στο εξωτερικό.
Κάθε μέρα, κάθε ώρα ακούγονται και νέες επιβαρύνσεις από μέτρα εις βάρος της μικρομεσαίας τάξης. Οι τιμές στα είδη κατανάλωσης αντί να μειωθούν αυξάνονται. Θα μας ταΐζουν με ληγμένα τρόφιμα και θα μας πεθαίνουν πριν την ώρα μας με τα γενόσημα φάρμακα, ενώ η κερδοφορία των πολυεθνικών εταιριών θα αυξάνει.
Η επιμονή και η δογματική εμμονή σε αυτή τη σκληρή Νεοφιλελεύθερη πολιτική σπέρνει φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία και διευρύνει τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης. Στοχεύει κυρίως στην υποταγή των εργαζομένων και των Λαών στους τραπεζίτες και στα ισχυρά οικονομικά κέντρα και γι΄αυτό συναντά την καθολική αντίδραση των πολιτών.

Κύριοι της κυβέρνησης , η πραγματικότητα στη κοινωνία είναι πολύ σκληρή και δυστυχώς έχετε χάσει την επαφή με τους πολίτες !!!
Τα όρια ΑΝΟΧΗΣ και ΑΝΤΟΧΗΣ μας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού !!!
Δεν πάει άλλο καταλάβετέ το !!!

Αντιστεκόμαστε - Αντιδρούμε
σε αυτή την ΑΔΙΕΞΟΔΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ πολιτική που στο τέλος του δρόμου θα συναντήσει τη διάλυση της κοινωνικής Ευρώπης με βαθύτατους διχασμούς, πρωτόγνωρες και ανεξέλεγκτες συγκρούσεις.
Οι απεργίες, τα συλλαλητήρια και οι αγώνες των συνδικάτων θα συνεχιστούν για να ανατρέψουν αυτές τις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Το Εργατικό Κέντρο καλεί όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, νέους, νέες, μικροεπαγγελματίες στη συγκέντρωση στηνΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ στις 10:30 πμ την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2012


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.