Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η σκληρή διαπραγμάτευση συνεχίζεται - ζητούν 18 δις τώρα, από 11.5 που ζητούσαν.


Η σκληρή διαπραγμάτευση συνεχίζεται - ζητούν 18 δις τώρα, από 11.5 που ζητούσαν.

Και εκεί που είχα λύσει όλα τα προβλήματα μου, αφού αποφάσισα πως δε θα βρω δουλειά, θα τρώω ληγμένα, δε θα μπορώ να πάω στο γιατρό και οι αυτοκτονίες θα με έκαναν κοινότυπο, "τσουπ" πετιέται η Όλγα.

Άλλαξαν λέει γνώμη οι εραστές μας στην Τρόικα και αποφάσισαν πως απαιτούν μέτρα για 18 δισεκατομμύρια αντί για 11.5. Ενστικτωδώς χαμογέλασα νευρικά, αλλά έπειτα σκέφτηκα πως μάλλον έχει ανακαλυφθεί μια νέα μονάδα μέτρησης, της ανθρώπινης υπομονής και απλά συμμετέχουμε ως προς το να γίνουν οι μετρήσεις. Μετά σκέφτηκα, ότι σκέφτομαι μαλακίες.

Φοβόμουν να αλλάξω κανάλι. Το φοβόμουν περισσότερο από το φόβο που προκαλεί το ίδιο το mega. Λογικά, στο άκουσμα της είδησης, δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θα ξεχύνονταν στους δρόμους, θα καίγανε κάδους, θα περικύκλωναν τη Βουλή κτλ. Κάποια στιγμή δεν κρατήθηκα και το έκανα. Το απόλυτο τίποτα. Σαν να μας είπαν ότι ακρίβυναν οι ντομάτες. 

Η πλήρης αλήθεια είναι ότι μας είχε προειδοποιήσει ο Αντώνης. Α, όλα κι όλα, να είμαστε ακριβοδίκαιοι. Είπε ο άνθρωπος, "θα διαπραγματευτώ σκληρά (θυμηθείτε λίγο πως έλεγε το σκληρά, το ένιωθε, λες και είχε να ενεργηθεί κάνα μήνα) με την Τρόικα". Όντως διαπραγματεύεται σκληρά το παιδί. Απλά πάντα χάνει. Βρήκαν μ@λάκα και οι της Τρόικας, γιατί να μην το εκμεταλλευτούν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.