Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Σαμαράς: Στις εκλογές θα αναμετρηθεί ο αριστερόστροφος μηδενισμός με τους νοικοκυραίους

Παραθέτω ένα απόσπασμα από τη σημερινή δήλωσητου Αντώνη Σαμαρά μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας:

Στις εκλογές που έρχονται δεν θα μετρηθούν «κομματικές επιρροές»... Θα αναμετρηθούν, από τη μία οι αριστερόστροφες συνιστώσες ενός αδιέξοδου μηδενισμού, παρέα με έναν...


...τυχοδιωκτικό λαϊκισμό, και από την άλλη, οι δημιουργικές και ευρωπαϊκές δυνάμεις των νοικοκυραίων, της παραγωγής, οι δυνάμεις της Ελπίδας.…

Θα αναμετρηθεί το χθες, όπου βρίσκεται η χώρα καθηλωμένη επί δεκαετίες, με το αύριο, που είναι δικό μας, φτάνει να είμαστε ενωμένοι. Αληθινά ενωμένοι. Όσο ποτέ ενωμένοι… Και αυτό είναι που θέλω να πιστέψετε. Γιατί αυτό είναι το μήνυμα της Πατρίδας μας…».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Η Ιστορία προσφέρει στον Αντώνη Σαμαρά μια χρυσή ευκαιρία να μην πληρώσει τα δεκάδες λάθη του. Ο άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου για να γίνει πρωθυπουργός παίζει πλέον μόνος στο χώρο των ευρωπαϊκών δυνάμεων.

Ότι είναι λίγος το ξέρουμε, ότι είναι τόσο λίγος που επιμένει να μιλάει για "νοικοκυραίους" κι άλλα τέτοια μας εκπλήσσει δυσάρεστα. Ας τον μαζέψουν οι Νεοδημοκράτες, αλλιώς ας τον διώξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.