Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ήρθε η ώρα του Καραμανλή;

Την περασμένη Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράςπέρασε στην Ιστορία. Επί των ημερών του, η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό της Ιστορίας της, αποτυγχάνοντας να ξεπεράσει μέχρι και το 20%.

Η εκλογική συντριβή ξύπνησε τις μνήμες του παρελθόντος. Στα χείλη χιλιάδων ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, ο Σαμαράς έγινε ξανά ο...


...άνθρωπος που πρόδωσε την παράταξη το 1993 αλλά κι εκείνος που την διέσπασε εκ νέου, δίνοντας χώρο στον Πάνο Καμμένο.

Κάπως έτσι, γεννήθηκε κι ένα εύλογο ερώτημα; Μήπως ήρθε η ώρα του Καραμανλή; Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσει ο...Καταλληλότερος και να συνθέσει ξανά τη μεγάλη Δεξιά; Η απάντηση μου θα ήταν καταφατική αλλά με την ένδειξη "όχι ακόμα".

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Κώστας Καραμανλής θα επιστρέψει στα πολιτικά πράγματα, αυτό εξάλλου εξυπηρέτησε και η μακρά, ένοχη σιωπή του. Εκτιμώ όμως ότι δεν θα το κάνει τώρα. Ο Καραμανλής θα επιστρέψει όταν ο κόσμος της Δεξιάς θα είναι απόλυτα απελπισμένος, όταν θα φτάσουν στο σημείο να τον παρακαλούν να επιστρέψει. Σήμερα, δεν βρισκόμαστε ακόμα εκεί.

Ο Καραμανλής θα επιστρέψει αφού πρώτα κλείσει ο κύκλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου, καθώς θα επιθυμούσε να μην υπάρχει ούτε ένας που να ψαρεύει στα δικά του νερά. Δεν θα ρίσκαρε να δεχθεί τα παράλληλα πυρά Τσίπρα-Καμμένου για τη μοιραία πενταετία. Ιδανικά, θα επέστρεφε κι όταν ήδη θα είχαν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα ισχυρά δείγματα ανεπάρκειας μιας αριστερής/αριστερόστροφης διακυβέρνησης.

Συνοψίζοντας, δεν ήρθε ακόμα η ώρα του Καραμανλή. Να εύχεστε μόνο όταν θα έρθει να μην είναι και η μόνη λύση για όσους επιθυμούν την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.