Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Γεωργιάδης: Γελοίος ο Καμμένος



Γεωργιάδης: Γελοίος ο Καμμένος  
Πυρ και μανία έγινε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση του εγγράφου που φέρεται να έχει δώσει ο Πάνος Καμμένος, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φέρεται να αναφέρει ότι θα δώσει ψήφο ανοχής σε περίπτωση κινδύνου εθνικής ασφάλειας. 

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter αναφέρει ότι δεν έχει ξαναδεί «πιο γελοία εικόνα πολιτικού αρχηγού». 

Χαρακτηριστικά γράφει: 
«Ξέρω ότι οι του Καμμένου θα πέσουν να με φάνε, αλλά πιο γελοία εικόνα, ενός πολιτικού Αρχηγού, ο οποίος για να μήν αναλάβει τις ευθύνες του βγάζει Ψεύτη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχετε δει; Πίσω από την πλάτη των βουλευτών του, διαπραγματευόταν συμφωνία και μόλις αποκαλύφθηκε, άρχισε τις ίδιες δικαιολογίες, όπως με την περίπτωση Γεωργαλά. Ζούμε μία ακόμη ντροπή για να γελάει ο υπόλοιπος κόσμος μαζί μας. Αναρωτιέμαι, ο Χρήστος Ζώης και ο Κώστας Μαρκόπουλος, σοβαροί άνθρωποι τί δουλειά έχουν με αυτόν;». 

Μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι «δεν πρόκειται να μπω σε κυβερνηση μαζί με αυτόν εγώ. Θα τον στηρίξω όμως μια χαρά να δούμε τι θα κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.