Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


Αύριο το μεσημέρι στις 12:00 θα συναντηθεί ο Κ. Παπούλιας με τους Σαμαρά, Τσίπρα και Βενιζέλο, ενώ αργότερα θα έχει κατ΄ ιδίαν συναντήσεις με τους υπόλοιπους τέσσερις πολιτικούς αρχηγούς. Ο Κ. Παπούλιας, κατά τη συνάντηση που... 
είχε με τον Ε. Βενιζέλο στο πλαίσιο της κατάθεσης της διερευνητικής εντολής από τον τελευταίο, διέκρινε «ψήγματα αισιοδοξίας» πίσω από την ανάλυση που το έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τα αποτελέσματα των προσπαθειών του για σχηματισμό κυβέρνησης.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε την κατάσταση λέγοντας ότι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ συμφωνούν για την δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης με ορίζοντα διετίας και στόχο την αλλαγή των όρων του μνημονίου και την απεμπλοκή από αυτό σε βάθος χρόνου.

Σημείωσε ότι σε αυτή την πρόταση δεν συμφωνεί ο ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον κ. Παπούλια να εστιάσει τις προσπάθειες του προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε με τη σειρά του την ανάγκη να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες καθώς υπάρχουν σοβαρά θέματα που πρέπει να διευθετηθούν.

Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η αποστροφή του προς τους δημοσιογράφους τους: Είπε ότι οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει όλοι να δουλεύουμε περισσότερο και τα Σαββατοκύριακα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.