Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

"Η ΝΔ δεν πουλάει πια"


"Ξοφλημένο" χαρακτήρισε το "brand name" της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην υπουργός της ΝΔ Ανδρέας Ανδριανόπουλος, αναφερόμενος στην πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά για ανασυγκρότηση ενός κεντροδεξιού μετώπου. 

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Ανδριανόπουλος διευκρίνισε ότι δεν έχει δεχθεί πρόταση για συνάντηση από τη Συγγρού: "Δεν έχω λάβει καμία πρόσκληση από κανέναν ούτε με έχει δει κανείς", είπε, ενώ ερωτηθείς τι θα πράξει σε περίπτωση που τον καλέσει ο Αντώνης Σαμαράς, απάντησε:
"Όπως είναι τώρα εγώ δεν έχω ενδιαφέρον"
O Aνδρέας Ανδριανόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη ανασυγκρότησης του χώρου, όμως δεν πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μέσω της ΝΔ.
"Θεωρώ ότι η ΝΔ σαν brand name είναι ξοφλημένη, δεν πουλάει πια. Θα μπορούσε να γίνει ενδεχομένως κάτω από μία άλλη ομπρέλα, ευρύτερη, γενικότερη ομπρέλα στην οποία να ενταχθούν αυτόνομα μέσα και η ΝΔ, ενδεχομένως και η Δράση και η Δημοκρατική Συμμαχία κι οποιοσδήποτε άλλος. Θεωρώ πως στις νέες γενιές κυρίως, κάτω των 35, η ΝΔ είναι τελειωμένη σαν brand name. Και με μια ηγεσία από τη νέα γενιά: κάποιον μεταξύ 30 και 35. Σαράντα έστω", είπε. 
Φοβάμαι πως η επόμενη εκλογική αναμέτρηση δεν θα μπορέσει να ευοδόσει στην φιλοευρωπαϊκή τάση. Φοβάμαι πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει το 24 – 25%.  Όλοι οι άλλοι θα πάθουν καθίζηση ίσως με την εξαίρεση της άκρας δεξιάς.

Ο κ. Ανδριανόπουλος αναφέρθηκε και στον πρώην πρωθυπουργό, για τον οποία σενάρια του δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο:
"Να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες για να φέρει ορισμένους ανθρώπους κοντά, ναι. Να πάρει όμως πρωτοβουλία για να ηγηθεί αυτός μιας πολιτικής σκηνής , το βλέπω τώρα λάθος και για τον ίδιο. Δεν τον έχει ρωτήσει κανείς. Δεν νομίζω ότι έχει τη διάθεση για κάτι τέτοιο", επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.