Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η πρόταση Κουβέλη αγγίζει τη δική μας, είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην ΚΟ της ΝΔ...



Η πρόταση του Φώτη Κουβέλη αγγίζει τη δική μας και στα τρία σκέλη, δήλωσε στην ΚΟ της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Δέχεται τον όρο της διασφάλισης της ευρωπαϊκής πορείας, προτάσσει την ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης και ... ζητά να αναλάβει τις ευθύνες του και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως κι εμείς» τόνισε.

«Πρέπει να υπάρξει ανθεκτική κυβέρνηση, στην οποία θα πρέπει να συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ ή να την αποδεχτεί με ψήφο ανοχής» τόνισε ο κ. Σαμαράς, εξαπολύοντας σφοδρότατη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για λαϊκισμό και αδιαφορία.

«Είχαμε προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ακυβερνησίας. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν υπάρχει κουλτούρα συνεργασιών, αλλά ότι καμία άλλη δύναμη δεν έχει συγκεκριμένο σχέδιο και επειδή προσπαθούν να κερδίσουν από την κρίση» τόνισε στην έναρξη της τοποθέτησής του.

Χαρακτήρισε τον κ.Τσίπρα «τελευταίο προπύργιο του χθες» και τόνισε ότι «αν συνεχίσει το λαϊκισμό το όνομά του θα μπει στο μνημείο του λαϊκισμού δίπλα σε αυτό του Γ.Παπανδρέου».

»Τώρα πρέπει να σώσουμε τη χώρα από το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Το "θα συνεχίσουν να μας δίνουν λεφτά, παρά την καταγγελία της δανειακής σύμβασης", που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το δεύτερο "λεφτά υπάρχουν"» τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για νέες εκλογές και ότι ψάχνει για «εκλογικούς πελάτες» με τις συναντήσεις που έκανε με φορείς και στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

«Ετοιμάζουν ένα αριστερό αντιευρωπαϊκό μέτωπο, αλλά να ξέρουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα άλλο κεντροδεξιό φιλοευρωπαϊκό μέτωπο» τόνισε.

Συνεχίζοντας την σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Αν δει κανείς τι μπουμπούκια υπάρχουν στο πρόγραμμά του θα τρέχει... Πολλά από τα εκλογικά τους κέρδη θα εξαφανιστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.