Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Γαμομπελάδες…



www.tokarfi.gr
Οι κωλοτούμπες και οι λυκοφιλίες ήταν πάντα στο κύριο μενού της δεξιάς παράταξης, όμως τώρα με τον Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι, αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο.
Η εμμονή του για εξουσία είναι τόσο μεγάλη που δεν διστάζει να φέρει πίσω τη...
Ντόρα Μπακογιάννη και την παρέα της βάζοντας μπουρλότο στα θεμέλια της γαλάζιας πολυκατοικίας καθώς οι αντιδράσεις είναι μεγάλες…

Οι μουρμούρες στη Συγγρού είναι πάρα πολλές καθώς τα νέα πρόσωπα θα καταλάβουν εκλόγιμες θέσεις στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο και αφήσουν έξω πολλά στελέχη με ιστορία στο κόμμα.

Μάλιστα σε περίπτωση αποτυχίας αυτές οι μουρμούρες θα γίνουν κραυγές και θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στον πρόεδρο Αντώνη που κάνει τη μια κωλοτούμπα μετά την άλλη.

Η σχέση του με τη Ντόρα Μπακογιάννη και την οικογένεια Μητσοτάκη είναι γνωστή όλα αυτά τα χρόνια, όμως προτίμησε να θάψει το τσεκούρι του πολέμου προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός. Όπως προτίμησε να ξεχάσει τα όσα έλεγε για τα μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας καθώς και για τους βουλευτές του ΛΑΟΣ που ακροδεξιούς τους ανέβαζε και τους κατέβαζε όλα αυτά τα χρόνια.

Η εμμονή του όμως για το πρωθυπουργικό θώκο είναι τόσο μεγάλη που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ούτε τον πόλεμο που θα έχει από την επόμενη κιόλας μέρα να καταλάβει την εξουσίας, ούτε τις διαπόμπευση από όλους αν δεν τα καταφέρει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.