Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Παπαρήγα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά το λαό"

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η γ.γ του Κ.Κ.Ε Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου, που έδωσε την Παρασκευή (18/05) 
Η κα Παπαρήγα ζήτησε  από τους πολίτες να αναδείξουν το ΚΚΕ πιο ισχυρό στις εκλογές του Ιουνίου, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση συμμετοχής σε κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής και εξαπέλυσε επίθεση τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΣΥΡΙΖΑ.

"Το δυνατό ΚΚΕ στη Βουλή θα είναι μια σημαντική δύναμη απέναντι σε μία κεντροδεξιά κυβέρνηση που για να νικήσει προχωρά σε μία αντικομμουνιστική υστερία της δεκαετίας του '50", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ υποστήριξε ακόμη ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπατά το λαό", καθώς "αυτά που ισχυρίζεται ότι θα κάνει δεν θα τα κάνει". "Ο ΣΥΡΙΖΑ", πρόσθεσε, "δίνει την εξής διέξοδο στο λαό κάτσε καλά και περίμενε να αλλάξει η στρατηγική της ΕΕ". "Αυτό", συνέχισε, "δεν πρόκειται να γίνει είτε υπάρξουν τροποποιήσεις, είτε δεν υπάρξουν (στο μνημόνιο)".
Εκτίμησε επίσης ότι οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές με την ΕΕ και το ΔΝΤ "δεν πρόκειται να οδηγήσουν στην ανακούφιση του λαού".
Παράλληλα, η κ. Παπαρήγα απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συμμετοχής σε κυβέρνηση μετεκλογικά, σημειώνοντας πως "δεν μπορούμε με αντάλλαγμα κάποια υπουργεία να εξαπατήσουμε το λαό, καθώς το ΚΚΕ θα είναι αφοπλισμένο και δεν θα μπορεί να παρέμβει και να βοηθήσει. Μέσα στην κυβέρνηση δεν μπορείς να αναχαιτίσεις το συμβιβασμό", είπε.
"Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ, γιατί πρέπει το εργατικό λαϊκό κίνημα να παρέμβει μετά τις εκλογές εναντίον του μνημονίου και της δανεικής σύμβασης", συμπλήρωσε και προέταξε ως μόνη λύση την κατάργησή τους από τη Βουλή.
Ζήτησε, τέλος την ψήφο όσων ψήφιζαν ΚΚΕ και προτίμησαν το ΣΥΡΙΖΑ γιατί φάνηκε ελκυστική μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αλλά και όλων των αριστερών, ριζοσπαστών και προοδευτικών ανθρώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.