Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το μπόνους των Βρυξελλών αν σχηματίσουμε κυβέρνηση


Picture 0 for Το μπόνους των Βρυξελλών αν σχηματίσουμε κυβέρνησηΠοιες τρεις κινήσεις άμεσης απόδοσης αποτελεσμάτων μελετούν στις Βρυξέλλες ως μπόνους στην Ελλάδα στην περίπτωση που μέσα στις επόμενες ώρες προκύψει τελικώς κυβέρνηση

Τρεις κινήσεις άμεσης απόδοσης αποτελεσμάτων μελετούν στις Βρυξέλλες ως μπόνους στην Ελλάδα στην περίπτωση που μέσα στις επόμενες ώρες προκύψει τελικώς κυβέρνηση, προκειμένου να της δοθεί χείρα βοηθείας ώστε να καλύψει το χαμένο χρόνο των τελευταίων εβδομάδων. 
 
Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΕ προτίθεται καταρχήν  να εξασφαλισθεί στην χώρα μας (όπως και σε άλλες, που έχουν ανάλογο ζήτημα) ένας επιπλέον χρόνος για τη μείωση του ελλείμματος στον προκαθορισμένο ανά περίπτωση στόχο.
 
 Ήδη το θέμα συζητήθηκε και χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες, ενώ θα επανέλθει και κατά τη διάρκεια της επικείμενης έκτακτης συνόδου κορυφής. 
 
Το δεύτερο μπόνους έχει να κάνει με την γρηγορότερη εκταμίευση ενός μέρους του δανείου που έχει ήδη εγκριθεί για τη χώρα μας, στο πλαίσιο της υπογραφής του μνημονίου 2. 
 
Και στις Βρυξέλλες διαπιστώνουν ότι το πρόβλημα της ρευστότητας στη χώρα μας είναι οριακό και κατά συνέπεια κάτι θα πρέπει να κάνουν για να το διορθώσουν. 
 
Τέλος, μελετάται εδώ και καιρό η μεγαλύτερη εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο όλο θέμα, με την παροχή περισσότερων και γρηγορότερων δανείων στη χώρα μας, υπό την επίβλεψη των Βρυξελλών.
 
 Αυτά τα τρία είναι τα βασικά μπόνους, αλλά, όπως λέγεται, θα υπάρχουν κι άλλα, μικρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.