Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ...


Είμαστε σιωπηλοί μάρτυρες και θεατές της εποχής που τα κοράκια της παγκόσμιας οικονομίας στρώνουν το χαλί για να αρπάξουν τα κομμάτια της ρημαγμένης Ελλάδας κυριολεκτικά για ένα κομμάτι ψωμί.
Έκανα ρεπορτάζ για τα χάλια στο ελληνικό χρηματιστήριο. Καθημερινά στήνονται ποταμοί αίματος στο λεγόμενο ναό του χρήματος. Οι μετοχές κατρακυλάνε στην Άβυσσο. Και χάνουν απίθανα ποσά όσοι ποντάρισαν στις ελληνικές μετοχές.
Ρώτησα, λοιπόν, αυτούς που ξέρουν τα μυστικά στο χρηματιστήριο τι συμβαίνει καθώς οι περισσότερες πλέον ελληνικές μετοχές έχο υν αξία κάτω του 1 ευρώ.
Μόνο που δεν τους πιάσανε τα γέλια. «Καλά δεν έχεις καταλάβει ότι όλο αυτό είναι οργανωμένο για να έρθουν μεθαύριο οι λεγόμενοι ξένοι επενδυτές και να αγοράσουν τα πάντα για ένα κομμάτι ψωμί»;
Με λίγα λόγια σύντροφοι είναι οργανωμένο το έγκλημα. 
Δείτε τι γίνεται με την Εθνική Τράπεζα. Είναι δυνατόν αυτή η παντοδύναμη τράπεζα να έχει αξίας μετοχής 4,5 ευρώ και η Alpha Bank να παλεύει στα ίδια επίπεδα;
Τον ΟΤΕ τον ξεπούλησαν όταν η μετοχή του ήταν στα 4 ευρώ και σειρά τώρα έχουν η ΔΕΗ, ο ΟΠΑΠ και φυσικά σύντομα κάποιες ελληνικές τράπεζες θα βρίσκονται σε ξένα χέρια.
Αυτά όλα δεν τα ξέρουν στην Κυβέρνηση; Και βέβαια τα ξέρουν και φυσικά δεν κάνουν τίποτα. Το ερώτημα είναι γιατί. Εδώ βρίσκεται το κλειδί σε όλη την ιστορία. Ποιος έχει πουλήσει σε ποιον και με ποιο αντάλλαγμα. Το ψάχνω και σύντομα θα έχουμε φοβερές αποκαλύψεις.
  
Απο ...newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.