Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Επιχείρηση «σκούπα» στη Στερεά Ελλάδα...




Μέσα σε μόλις έξι ώρες οι αστυνομικοί των πέντε Αστυνομικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατάφεραν να καταγράψουν 376 παραβάσεις στο σύνολο σε επιχειρήσεις που έγιναν τα ξημερώματα. 
Σύμφωνα με τα ... 
στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατά τη διάρκεια της εξόρμησης έγιναν 52 προσαγωγές και τελικά 32 συλλήψεις.



Από τους συλληφθέντες 4 παραπέμπονται με τη νομοθεσία περί όπλων, καθώς βρέθηκαν πάνω τους είτε πτυσσόμενα μαχαίρια είτε μεταλλικά κλομπ, ενώ ακόμη εντοπίστηκαν 13 αλλοδαποί χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα. 

Έγιναν 3 συλλήψεις ατόμων που εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις ενώ έγιναν συλλήψεις ακόμη για πολεοδομικές παραβάσεις και πνευματική ιδιοκτησία. 

Επιπλέον, συνελήφθησαν και 9 άτομα που έπαιζαν παράνομο πόκερ. 

Είναι η δεύτερη φορά που οργανώνεται επιχείρηση-σκούπα μέσα στο καλοκαίρι και, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση της Στερεάς Ελλάδας, «οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε χρόνο και περιοχές που θα επιλέγονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας» ενώ παράλληλα διευκρινίζει πως «εντάσσονται στο γενικότερο επιχειρησιακό πλάνο για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας και πραγματοποιούνται στη βάση συγκεκριμένου σχεδιασμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.