Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Kαραμανλής για Πρόεδρος;!...

Toυ Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη 
Γράφονται πολλά, ακούγονται περισσότερο. Από το ότι ετοιμάζει βιβλίο, μέχρι το ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στη ΝΔ σε ενδεχόμενη ήττα Σαμαρά και συνακόλουθη αμφισβήτησή του. Επανακυκλοφορούν περιοδικά και του αφιερώνουν πρωτοσέλιδα παραμοιάζοντάς τον με αιγυπτιακή θεότητα. Άλλα, του χαρίζουν ασύστολα τη κιμπαροσύνη του Βούδα. Φίλια φύλλα που διατήρησε, χρηματοδοτώντας τα αδρά με κρατικές διαφημίσεις, τον εκλιπαρούν να πει δυο κουβέντες, πριν είναι αργά για τη Συντηρητική Παράταξη. Όλοι, όμως, κατά βάθος γνωρίζουν ότι...
αφής στιγμής είχε την επιμονή να αναμένει 7 χρόνια στην αντιπολίτευση την ώριμη πτώση του Σημίτη, δε έχει λόγο να βιάζεται για την όποια πολιτική τοποθέτηση τούτη την έκρυθμη και ασταθή πολιτική περίοδο. Προτιμά το αγαπημένο Λονδινάκι, από την ψήφιση fast fuck νομοσχεδίων. Απουσιάζει κατ' επανάληψη από τις ύψιστες κοινοβουλευτικές ώρες του Προϋπολογισμού, τα λέει σε κλειστό κύκλο πολιτικής τραπέζης και παραμένει σταθερός fan κάθε λογής κοψιδίων. 
Θεωρώ απίθανη τη συγγραφή βιβλίου και από εκείνον και από τον όποιο υπουργό του, γιατί κινδυνεύει αυτή τη περίοδο το κάθε ενδεχόμενο πόνημα να οδηγηθεί με προεδρικό βούλευμα στη πυρά. Απλά, θα αναμένει να φθάσει η χώρα στον πάτο, η ΝΔ νακουρελιαστεί σε χίλια και ένα (από το τουρκοαραβικό σίριαλ) κομμάτια και έπειτα να εκβιάσει το Σαμαρά για να του παρέχει στήριξη ώστε να καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός, με αντάλλαγμα την πρόταση στον ίδιο για την Προεδρεία της Δημοκρατίας. Μην ξεχνάμε ότι τούτη τη φορά ο κλήρος θα πέσει σε υποψήφιο που προέρχεται από το χώρο της κεντροδεξιάς και τελευταία τον σεβαστό κ. Παπούλια, πότε τον αρρωσταίνουν και πότε τον θεωρούν ετεροχρονισμένα ενεργητικό τα συστημικά ΜΜΕ. Εξάλλου, στη προσπάθειά του ο κ. Καραμανλής για επάνοδό του a la Καρα-man-λή (=από εξόριστος, Πρόεδρος) έχει συμμάχους πρώην έμμισθους συμβούλους του οι οποίοι αρθρογραφούν Ημερησίως ή άλλους που πατούν πότε στη Μονόπολη της Ντόρας και πότε στο Φιδάκι του Σαμαρά. Και εσύ, ο ευκολόπιστος κεντροχάχας ψηφοφόρος, άνετα θα αποδεχθείς τον Καραμανλή για Πρόεδρο, γιατί αυτός δεν σου έκρυψε την αλήθεια προεκλογικά. 
Έτσι δεν είναι σύντροφε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.