Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ το κότερο του Πλούταρχου...

Σε δέσμευση του σκάφους του Γιάννη Πλούταρχου προχώρησε πριν από λίγες μέρες το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για ένα 18μετρο κότερο, το "Saint George" που απέκτησε ο καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια και το οποίο, όταν δεν το χρησιμοποιεί, βρίσκεται δεμένο στον Άγιο Κοσμά. Εκεί ακριβώς το εντόπισαν άνδρες του ΣΔΟΕ που συνεχίζουν το κυνήγι των σκαφών τηρώντας βήμα προς βήμα τη διαδικασία ελέγχου.

Αρχικά βεβαιώθηκαν ότι το σκάφος χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον Γιάννη Πλούταρχο. Πρώτο στάδιο ελέγχου εάν το δηλώνει ως ιδιώτης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το σκάφος είναι δηλωμένο ως επαγγελματικό σε ναυτιλιακή εταιρεία που εδρεύει στην οδό Πατησίων .

Με βάση τα πρώτα ευρήματα, το ΣΔΟΕ προχώρησε στη δέσμευση του σκάφους, έως ότου ολοκληρωθούν πλήρως οι έλεγχοι. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε, μπορεί να χρησιμοποιείται, όχι όμως και να πουληθεί ή να μεταβιβαστεί. Σε περίπτωση που κατά την ολοκλήρωση του ελέγχου οι παραβάσεις κριθούν εξαιρετικά σοβαρές, γίνεται ακινητοποίηση του σκάφους και με εισαγγελική εντολή δεν μπορεί πλέον ούτε καν να μετακινηθεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.