Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κλείνει το ''ΑΤΛΑΝΤΙΚ'' στα Γιάννενα...

Κλείνει κατάστημα των σούπερ-μάρκετ ''ΑΤΛΑΝΤΙΚ'' στα Γιάννενα! 
Στην πώληση δύο καταστημάτων στην Αθήνα προχώρησε η εταιρία Ατλάντικ Σούπερ Μάρκετ ΑΕΕ, στο πλαίσιο του εν εξελίξει προγράμματος αναδιάρθρωσης του δικτύου της και με γνώμονα τη μείωση των υποχρεώσεών της και την ενίσχυση της ρευστότητάς της.
Παράλληλα η εταιρεία προχώρησε στην διακοπή λειτουργίας ενός καταστήματος στα Ιωάννινα. Πλέον το δίκτυο της ''ΑΤΛΑΝΤΙΚ'' αριθμεί πλέον 126 καταστήματα, ενώ η αναδιάρθρωση του δικτύου θα συνεχιστεί ως έχει αναγγελθεί.
Η συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση και χρηματοπιστωτική κρίση η οποία επικρατεί στη χώρα μας και η οποία έχει οδηγήσει σε συρρίκνωση του...
 εισοδήματος των νοικοκυριών και κατά συνέπεια στον περιορισμό των καταναλωτικών δαπανών, σε συνδυασμό με τα προβλήματα ρευστότητας τα οποία αντιμετωπίζει η εταιρεία, οδήγησαν στην πτώση των οικονομικών μεγεθών κατά το εννεάμηνο του 2010.
Συγκεκριμένα ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε σε 220 εκατ. ευρώ έναντι 417,5 εκατ. ευρώ το εννεάμηνο του 2009 σημειώνοντας πτώση κατά 47,3%. Ο τομέας λιανικής σημείωσε πτώση κατά 40,5% με τις πωλήσεις του να ανέρχονται στο εννεάμηνο του 2010 σε 145,7 εκατ. ευρώ, ενώ ο τομέας χονδρικής σημείωσε πτώση κατά 57% έναντι του εννεαμήνου 2009 και ανήλθε σε 74,3 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.