Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Θέλει και τσαμπουκά

«Είναι ντροπή, 25 χρόνια από τότε που ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεσμευτεί να υπάρξει τζαμί στην Αττική, να μην έχουμε μπορέσει να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο χώρο. Γι’ αυτό πολύ γρήγορα προχωρήσαμε αυτές τις διαδικασίες. Υπάρχει ευρύτερη συναίνεση στο να γίνει αυτό. Είναι δικαίωμα. Και προσωρινά θα υπάρξει χώρος για την λατρεία των μουσουλμάνων»

Κανείς δεν διαφωνεί με τη σημερινή τοποθέτηση του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή. Η δημιουργία χώρων λατρείας για τους μουσουλμάνους έχει κριθεί εδώ και χρόνια απαραίτητη.

Το πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση σύρεται από τον Καρατζαφέρη στο να απαντά συνεχώς σε σχετικές ερωτήσεις οι οποίες εύλογα καθορίζουν και...

...την πολιτική ατζέντα. Θα περίμενα λοιπόν από τον πρωθυπουργό όχι απλά να απαντήσει στον Καρατζαφέρη αλλά να καταγγείλει στη Βουλή τα ξενοφοβικά σύνδρομα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού που κάποιοι μας παρουσιάζουν ως "υπεύθυνη" δύναμη.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε σήμερα στη Βουλή ότι στην Αθήνα υπάρχουν5.000 ταλιμπάν έτοιμοι να καταλύσουν το πολίτευμα! Πώς ανέχεται ο πρωθυπουργός τέτοια ψεύδη;

Δεν του ζητώ μια λαϊκίστικη επίθεση για τα μάτια του κόσμου αλλά μια ουσιαστική κι έντονη υπεράσπιση των μουσουλμάνων της Ελλάδας. Το εμπόριο τρόμου πρέπει να σταματήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.