Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πυρά αντιπάλων προς Μπουροδήμο


Σιγά αλλά σταθερά στοχοποιείται ο συνδυασμός  του Δημάρχου Διρφύων κ. Μπουροδήμου από τους αντίπαλους συνδυασμούς, ειδικά μετά το τέλος των διαδικασιών για την ανάδειξη υποψηφίου Δημάρχου απ' την πλευρά της Ν.Δ, τα πυρά αυτά αναμένεται να είναι καταιγιστικά!

Ήδη σε συζητήσεις το σλόγκαν που "πέφτει" στο τραπέζι είναι "δείτε ποιοι είναι υποψήφιοι με τον Μπουροδήμο στα Ψαχνά, υπονοώντας ότι οι υποψηφιότητες αφορούν πρόσωπα που εκφράζουν το λεγόμενο "ευθύ ΠΑΣΟΚ" που κινείται με τακτικές όπως υποσχέσεις, ταξίματα κ.ο.κ. Μεγάλη έμφαση σ' αυτή την προεκλογική εκστρατεία θα δοθεί στο γεγονός ότι η εταιρεία ΛΑΡΚΟ εμπλέκεται πλέον ανοικτά στο σχηματιματισμό συνδυασμού από τον κ. Μπουροδήμο ( ο μισός συνδυασμός του είναι εργαζόμενοι της εταιρείας και πράσινοι συνδικαλιστές), υπονοώντας ότι η εταιρεία στην ουσία θα είναι ο άτυπος Δήμαρχος πίσω από τον Δήμαρχο!
Μεγάλη έμφαση θα δοθεί και στα πρόσωπα που στηρίζουν τον συνδυασμό αυτόν μιας και πρόκειται για τους "ευνοημένους" του ΠΑΣΟΚ και αυτούς που είναι φανατικοί υποστηρικτές του κόμματος ακόμη και σε εποχές όπως αυτή που διανύουμε!
Επίσης τονίζουν ότι πολλοί απ' αυτούς που πρωταγωνιστούν στον συνδυασμό αυτόν δεν έλκουν καν την καταγωγή τους από τα Ψαχνά, παρόλο που η ψαχνιώτικη κοινωνία τους τίμησε και εδώ "αναδείχτηκαν" πολιτικά και αυτοί το ανταπέδωσαν με το να στηρίζουν τον κ. Μπουροδήμο και το να "πικάρουν" τους Ψαχνιώτες υποψήφιους ανοιχτά και με δόση αλαζονείας κατά περίπτωση!
Σε ότι αφορά το έργο υποστηρίζουν ότι έχει πίσω του ο Δήμαρχος Διρφύων, σύντομα όπως λένε θα ανατραπέί μιας και τα χαρτιά μιλάνε" για τα έργα των Δημάρχων και αυτά τα χαρτιά θα κυκλοφορήσουν ώστε ο κόσμος να ενημερωθεί.
Η μάχη πάντως όπως όλα δείχνουν θα είναι σκληρή και όσο πλησιάζουμε προς το "κλείσιμο" των συνδυασμών αναμένεται να γίνει σκληρότερη και περισσότερο αποκαλυπτική μιας και τα τοπικά πολιτικά πράγματα δεν είναι έτσι όπως κάποιοι "λανσάρουν" στους απλούς πολίτες
messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.