Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τατούλης...νέα επίθεση στον Καραμανλή...


tatoylis
Σε άλλη μία κατά μέτωπον επίθεση προς τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή προχωρά ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και ανεξάρτητος υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

«Οι κυβερνήσεις της ΝΔ, ενώ παρέλαβαν μία κρίσιμη κατάσταση, αποφάσισαν να διαλύσουν όποιον εναπομείναντα θεσμό, να διασπαθίσουν ακόμη και τα τελευταία ευρώ που είχαν μείνει στην...
τσέπη του Έλληνα, προς όφελος ενός αδηφάγου κράτους και ορισμένων διεφθαρμένων πολιτικών, επιχειρηματιών και άλλων φίλων» λέει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής.
Ο κ. Τατούλης καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να αντιληφθεί ότι «το μεγάλο κληροδότημα των κυβερνήσεων Καραμανλή είναι ότι ενέγραψαν στο γενετικό υλικό της παράταξης την ανικανότητα και τη διαφθορά».
«Ο κ. Καραμανλής εντούτοις έχει να διδάξει κάτι πολύ χρήσιμο στον σημερινό πρόεδρο. Ότι οι επικοινωνισμοί και οι λαϊκισμοί έχουν πολύ βραχυπρόθεσμα οφέλη για εκείνον που μετέρχεται τα συγκεκριμένα τεχνάσματα. Η κατάληξη του πρώην πρωθυπουργού είναι γνωστή σε όλους και δεν νομίζω ότι υπάρχει νοήμων πολιτικός που θα επιθυμούσε να έχει παρόμοια τύχη» υποστηρίζει.

Αναφερόμενος στην απόφασή του να είναι ανεξάρτητος υποψήφιος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο κ. Τατούλης σημειώνει: «Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω υπάρξει εκλεκτός κανενός κόμματος, κανενός μηχανισμού, κανενός ηγέτη [...] Η σημερινή μου απόφαση, οπότε, είναι σε πλήρη σύμπλευση με τη στάση που κρατώ ως πολιτικός τα τελευταία είκοσι χρόνια [...] Τα σκοτεινά προεδρικά γραφεία, όπου κάποιοι εκλεκτοί και φίλοι παίρνουν αποφάσεις προς ίδιον όφελος και ερήμην των εντολέων τους, μου ήταν πάντοτε βαθύτατα αντιπαθή».
Τέλος, ως προς τον «Καλλικράτη», ο κ. Τατούλης υποστηρίζει ότι ο Γ.Παπανδρέου «βάζει το πρώτο, αναγκαίο θεμέλιο για τη διαρθρωτική ανασυγκρότηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.