Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα...


Η Ντ. Μπακογιάννη δεν απάντησε τελικά στην "πρόκληση" Σαμαρά...


Από το http://valaoritoy.blogspot.com/
Ένα μεγάλο σήριαλ διεξήχθη όλη τη μέρα σήμερα σχετικά με τη πιθανότητα διαγραφής της Ντόρας Μπακογιάννη. Η πολυαναμενόμενη απάντηση της Ντόρας στις "προκλήσεις" του προέδρου από τη Κοζάνη, δεν ήρθε ποτέ. Αν και τα λόγια του Αντώνη φάνηκαν σκληρά και ίσως αποτελούν τη τελευταία προειδοποίηση. Μεταξύ άλλων..."η δημοκρατική λειτουργία των κομματικών οργάνων, και μάλιστα της Κ.Ε., δεν προσφέρεται ούτε για ανώφελες εσωστρεφείς κουβεντούλες, ούτε ως ευκαιρία «νομής» κομματικής εξουσίας. Εκτός αν κάποιοι εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια." 
Φρόντισε βέβαια το περιβάλλον της Μπακογιάννη να διαρεύσει σε blogs και δημοσιογράφους πως η πρόκληση αυτή δεν θα μείνει αναπάντητη, έχοντας γνώση πως κάτι τέτοιο σήμαινε αυτόματα και κόκκινη κάρτα...
Και αφού πέρασε το απόγευμα η απάντηση δεν βγήκε ποτέ. Και πολλά sites απλά ... αφαίρεσαν από το περιεχόμενό τους την ανάρτηση πως "Η Ντόρα ετοιμάζει απάντηση..."
Σε κάθε περίπτωση, τον Σαμαρά δεν το συμφέρει να "διαγραφεί" η Ντόρα..
Και όποιος έχει δει το Νονό το γνωρίζει καλύτερα αυτό..
Τις εσωκομματικές εκλογές τις κέρδισε μέσα από ανοιχτή διαδικασία "κάνοντάς της δηλαδή μια πρόταση που δε θα μπορούσε να αρνηθεί..."
Τώρα πρέπει απλά να κάνει πολιτική πατώντας στο ρητό: Κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου κοντύτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.