Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Μεσσίας έρχεται ; Εσείς, τι λέτε ;



Γράφει ο Χρυσόστομος.
Είναι φανερή η ανησυχία των πολιτών. Πού πάμε ; Είναι ικανοί οι πολιτικοί μας, να σώσουν την Ελλάδα, εάν η κατάσταση είναι αυτή, όπως την παρουσιάζουν ;
Θα δανειζόμαστε, θα δανειζόμαστε, θα δανειζόμαστε. Έως πότε όμως ;
Έχουμε υποθηκεύσει-εκχωρήσει ακόμη και την έκδοση των εισιτηρίων της Ακρόπολης ! Και τα παιδιά των παιδιών μας ,που θα γεννηθούν, θα είναι καταχρεωμένα.
Οι σημερινοί πολιτικοί είναι ξεπερασμένοι στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού, σχεδόν όλοι, με τα καμώματα τους, στις τελευταίες δεκαετίες.
Άλλοι έκλεψαν τις ελπίδες του .........πολίτη, άλλοι είπαν ψέματα, άλλοι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν τα προβλήματα της χώρας μας. Σε ποιους να έχεις εμπιστοσύνη ;
Σ αυτούς που το χρήμα τους έφερε στην εξουσία ; Σ αυτούς που κληρονόμησαν το βουλευτικό αξίωμα από τον πατέρα τους ;
Σ αυτούς που είναι εξαρτημένοι απόλυτα από ΜΜΕ ; Σ αυτούς που έχουν επάγγελμα τη πολιτική και δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους ; Βουλευτές διάρκειας 30-40 χρόνια. Η πείρα τους, δεν έχει εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Απεναντίας όσο υπάρχουν μαθαίνουν και περισσότερα !
Σ αυτούς που έχουν κάνει τις κομματικές οργανώσεις τσιφλίκια τους; Σ αυτούς που εγκατέλειψαν το σκάφος εν ώρα τρικυμιάς ; Σ αυτούς που δε μας λένε, Πού πήγαν τα χρήματα;. Ξέρουν πού πήγαν . Αλλά ο ένας προσπαθεί να καλύψει τον άλλο.
Η διαφθορά συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Το ζητούμενο είναι όμως αν η Πολιτεία παίρνει μέτρα προκειμένου να παύσει το φαινόμενο αυτό. Χρειάζονται μεγάλες προσπάθειες για να αλλάξουν νοοτροπίες και συνήθειες χρόνων.
Οι πολιτικοί, να μη μπορούν να συμμετέχουν σε επανεκλογή μετά από 12 χρόνια παραμονής τους στην εξουσία. Η σκληρή δουλειά τόσα χρόνια τους κουράζει και μετά δεν αποδίδουν!
Χρειάζεται αλλαγή του Συντάγματος. Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει ;
Τι χρειάζονται οι 300. Και 200 πολλοί είναι για την Ελλάδα ! Άλλωστε τι κάνουν ; Νομοθετική εξουσία ! Οι περισσότεροι ψηφίζουν τα νομοσχέδια, χωρίς να γνωρίζουν καν, το περιεχόμενο τους. Οι ίδιοι τα λένε!
Προβλέπω μεγάλη πολιτική κρίση στα αμέσως επόμενα χρόνια.
Ο Γιώργος Παπανδρέου παρουσιάζεται αδιάβαστος ή διαβασμένος μεν αλλά απροετοίμαστος δε , να διαχειριστεί τα κρίσιμα προβλήματα του τόπου.
Προσπαθεί μεν, αλλά ! Οι συνεχόμενοι πειραματισμοί σε όλα τα επίπεδα, δεν δικαιολογούν υπεύθυνη προετοιμασία ανάληψης της εξουσίας. Βέβαια προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ! Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Άλλωστε και το κόμμα του, στο οποίο συμμετείχε, φέρει μεγάλη ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Η οικονομική κατάσταση θα χειροτερεύει χρόνο με το χρόνο με απρόβλεπτες, ίσως, μη ελεγχόμενες αντιδράσεις και συνέπειες.
Αμφιβάλω αν η σημερινή Κυβέρνηση θα μπορέσει να αντέξει.
O Αντώνης Σαμαράς πληρώνει τις μακροχρόνιες αμαρτίες των άλλων.
Είναι εγκλωβισμένος στα πολιτικά πάθη του περιελθόντος. Η διατηρούμενη διαφορά των 10 μονάδων, σημαίνει ότι δεν μπορεί να πείσει ούτε τους δυσαρεστημένους Νεοδημοκράτες ότι κάτι νέο γεννιέται στη Νέα Δημοκρατία. Ακόμη το σφουγγάρι δε τα έσβησε όλα. Υπάρχουν θύλακες αντίστασης. Οι κομματικές οργανώσεις θα έπρεπε ήδη να είχαν αλλάξει. Δε κινείτε τίποτα δε επίπεδο νομαρχιακό. Απεναντίας μπορεί να γίνεται και ζημιά. Ίσως αυτό να συμφέρει σε μετρικούς, οι οποίοι εξακολουθούν να ελέγχουν την κατάσταση. Η πολιτική γι αυτούς είναι ωφέλιμη αρρώστια.
Δε τολμά να απομακρύνει τα βαρίδια. Όταν οι ίδιοι δε φεύγουν, τι περιμένει ; Να τους κρίνει ο Ελληνικός Λαός στις επόμενες εκλογές ; Τότε κύριε Σαμαρά θα είναι πολύ αργά. Δε τολμάς να κάνεις ριζικές αλλαγές στο κόμμα. Λάθος σου !
Να καταργήσει αμέσως τις ισορροπίες μεταξύ Καμανλικών, Μητσοτακικών, Σαμαρικών, και αυτών της Πολιτικής Άνοιξης. Διεκδικούν και αυτοί μερίδιο βλέπεις.
Η Αλέκα Παπαρήγα, θα πρέπει να αλλάξει το περιεχόμενο στο κασετόφωνο, το οποίο υπάρχει ήδη εδώ και 10ετίες, μήπως μπορέσουν οι ιεροκήρυκες της και πείσουν και κανένα παραπάνω.
Ο Αλέξης Τσίπρας. Αλέξη μου, μέχρι να τα βρείτε μεταξύ σας, βλέπουμε !
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Γιώργο μου κουράγιο. Όσο υπάρχουν δυσαρεστημένοι Νεοδημοκράτες με το κόμμα τους, τόσο θα υπάρχει και ο ΛΑΟΣ. Μετά, όσοι μείνετε, θα υπάρχουν άδεια διαμερίσματα στη πολυκατοικία, ή σε άλλη νέα, που ενδέχεται να κατασκευαστεί.
Οι “μεγάλοι ” οικονομολόγοι μας , δεν προβλέψανε την οικονομική κρίση !
Οι “μεγάλοι” Πολιτικοί μας, θα προβλέψουν τη πολιτική κρίση που έρχεται ;
Ο Μεσσίας έρχεται Εσείς τι λέτε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.